Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

01.05.2013 | 00:01

"Ναι τα Μετοχικά Ταμεία θα ενοποιηθούν" - Κορυφαία πηγή του ΥΕΘΑ στο Onalert

Μονόδρομος η ενοποίηση.

“Μόνη λύση είναι η ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων και προς αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσουμε”, είπε στο Onalert κορυφαία πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας το δημοσίευμά μας για την διαφαινόμενη προσπάθεια ενοποίησης.

Εννοείται ότι οι του Ναυτικού και της Αεροπορίας αντιδρούν αλλά στο ΥΕΘΑ επισημαίνουν ότι τα περί ενοποίησης των Μετοχικών Ταμείων αποτελούν και μονόδρομο αλλά και τα είχε πει προεκλογικά η ΝΔ.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα θέματα τα οποία επισημαίνουν απόστρατοι που διαφωνούν με την ενοποίηση. Το “ναυάγιο” του ΜΤΣ όπως όλα δείχνουν οφείλεται στην κακοδιαχείριση διοικήσεων που κρατούσαν το τιμόνι του όχι και με μεγάλη ευστάθεια ,όπως αποδείχτηκε. Υποτίθεται ότι για το ναυάγιο γίνονται έρευνες που είναι σε εξέλιξη. Η επιχειρούμενη ενοποίηση των μετοχικών ταμείων , μήπως -λένε- βάλει οριστικο τέλος στις όποιες έρευνες για την αναζήτηση της αλήθειας; Μήπως; 

Όσο για το λάθος; Εκεί όλοι "μασάνε" τα λόγια τους και παραπέμπουν στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους το οποίο ερευνά λένε αν πράγματι κόπηκαν από τους στρατιωτικούς περισσότερα χρήματα απ΄ ότι έπρεπε! Πόσα περισσότερα; Κατά διαβολική σύμπτωση όσα δόθηκαν ως ΒΟΕΑ με τους ανάλογους πανηγυρισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αλήθεια για τις περικοπές στους στρατιωτικούς - Τους τα πήραν για να τα δώσουν ως επίδομα

"Ξηλώνουν" Μετοχικά Ταμεία, ΛΑΕΔ, ΑΟΟΑ! Αλλαγή "ταυτότητας" για όλους πλην Ενώσεων Αποστράτων

ΜΤΣ και ΒΟΕΑ: Ένας αξιωματικός του ΠΝ επισημαίνει αδικία! 

ΣΧΟΛΙΑ