Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ναυάγιο" ο Σκαραμαγκάς - Βουλιάζει η μία από τις δύο δεξαμενές των Ναυπηγείων!

20.10.2013 | 16:01
Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά βουλιάζουν οικονομικά εδώ και χρόνια αλλά πλέον η διάλυσή τους είναι κυριολεκτική. Από το βράδυ του Σαββάτου η δεξαμενή νούμερο 3 των Ναυπηγείων βουλιάζει. Έχει πάρει κλίση που ξεπερνά πλέον τις 30 μοίρες αλλά δεν υπάρχει κανείς να ασχοληθεί! 

“‘Ηταν αναμενόμενο”,λένε στο Onalert εργαζόμενοι επισημαίνοντας ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε συντήρηση στα Ναυπηγεία εδώ και 18 μήνες. Επιπλέον επισημαίνουν ότι δεν αποκλειεται σε λίγο το ΠΝ να χάσει και το βοηθητικό πλοίο υποβρυχίων που βρίσκεται στην δεύτερη δεξαμενή αφού κι αυτή “μπάζει” νερά εδώ και αρκετό καιρό!


“‘Ηταν αναμενόμενο”,λένε στο Onalert εργαζόμενοι επισημαίνοντας ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε συντήρηση στα Ναυπηγεία εδώ και 18 μήνες


Σ΄ όλα αυτά προστίθεται και ο υπαρκτός κίνδυνος να υποστούν τα υποβρύχια 214 ανεπανόρθωτες ζημιές. Ήδη οι ζημιές που έχουν γίνει λόγω έλλειψης συντήρησης υπολογίζονται από 70 έως 100 εκατομμύρια ευρώ!

Όλα αυτά στον απόηχο της σύγκρουσης Βενιζέλου - Αβραμόπουλου στην οποία ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.Ελπίζουμε κάποοι να ασχοληθούν και με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στα Ναυπηγεία και δεν είναι ευχάριστα. 

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με ανακοίνωσή του έσπευσε να “καθησυχάσει” ότι “η πλωτή δεξαμενή Νο3 των ΕΝΑΕ, που έχει εμφανίσει πρόβλημα, ανήκει στο εμπορικό τμήμα των ΕΝΑΕ, δεν σχετίζεται με το τμήμα των εγκαταστάσεων όπου ελλιμενίζονται τα υποβρύχια και ως εκ τούτου δεν επηρεάζεται η ασφάλεια αυτών”.Διαβάστε ακόμη:


Γιατί ο Σαμαράς δεν αγγίζει το θέμα των υποβρυχίων και βάζει "πάγο" σε Βενιζέλο-Αβραμόπουλο


"Οι ναύαρχοι είχαμε πει όχι στη συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια" - Κείμενο βόμβα


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ