Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ναυαγός του Σάμινα ο κυβερνήτης του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι - Νεκρή η μητέρα του

24.01.2014 | 17:20
Η ιστορία του επικεφαλής του πληρώματος του σκάφους το Λιμενικού Σώματος που έκανε τις έρευνες στο Φαρμακονήσι συγκλονίζει! Και είναι ίσως ένα στοιχείο ότι τα πράγματα μπορεί να μην έχουν γίνει όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν.

Σε ηλικία 20 χρονών επέβαινε μαζί με τη μητέρα του στο  επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σάμινα» που προσέκρουσε πριν 14 χρόνια στο σύμπλεγμα των βραχονησίδων Πόρτες, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Πάρου και βυθίστηκε. Ο ίδιος κατάφερε να σωθεί. Ωστόσο  η μητέρα του ήταν στη μακροσκελή λίστα των θυμάτων του ναυαγίου . Απο πότε ορκίστηκε να υπερασπίζεται οποιαδήποτε ζωή βρεθεί σε κίνδυνο στη θάλλασα με την ίδια του ζωή. Η αγάπη του για το θαλάσσιο στοιχείο και  να προσφέρει στο συνάνθρωπό του τον οδήγησαν να ενταχθεί στο λιμενικό σώμα. Πρόκειται για τον 43χρονο ΝΒ σήμερα επικεφαλής του καταδιωκτικού σκάφους που διεξήγαγε τις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμοκονησίου για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών.


Όπως ανέφεραν συνάδελφοί του πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα έδινε τα πάντα για σώσει ανθρώπους που κινδύνευαν στη θάλασσα και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονταν ο διώκτης τους. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ