Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα στοιχεία για μίζες καταθέτει ο Ευσταθίου

16.01.2014 | 19:23
Συμπληρωματικά στοιχεία για “ωφέλιμες πληρωμές” θα καταθέσει στον ανακριτή ο 83χρονος Παναγιώτης Ευσταθίου. Στον ανακριτή Διαφθορας οδηγείται την Παρασκευή ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σ. Εμμανουήλ.

Συμπληρωματικά στοιχεία για «ωφέλιμες πληρωμές» προτίθεται να καταθέσει στην ανάκριση ο 83χρονος κατηγορούμενος Παναγιώτης Ευσταθίου για τον οποίο εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών που θα κρίνει εκ νέου αν ο πρώην εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας ATLAS θα πρέπει να μπει ή όχι στη φυλακή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προτίθεται να δώσει στον ανακριτή Διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή, στοιχεία «τροφοδότη» τραπεζικού λογαριασμού σε τράπεζα στο Λονδίνο, λογαριασμός ο οποίος είχε εντοπιστεί από τις δικαστικές αρχές με καταθέσεις ύψους 18 εκ. ευρώ.
Από τις κινήσεις του συγκεκριμένου λογαριασμού, που προτίθεται να δώσει ο κατηγορούμενος, αναμένεται να αποκαλυφθούν νέα πρόσωπα, που έλαβαν μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς, που χειρίζεται την υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ, που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες κατηγορούμενος για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Και οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Σ. Εμμανουήλ εμπλέκεται σε διακίνηση παράνομων χρημάτων, που φέρεται να φθάνουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Το Σάββατο ενώπιον του ανακριτή θα μεταχθεί για να απολογηθεί και ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ιωάννης Μπέλτσιος, ο οποίος επίσης συνελήφθη για τις ίδιες κατηγορίες με τον Σ. Εμμανουήλ.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ