Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα σύσκεψη για τα υποβρύχια στο Μαξιμου

12.12.2013 | 22:30
Από σύσκεψη σε σύσκεψη για Ναυπηγεία και υποβρύχια αλλά λύση πουθενά. ‘Αλλη μία ένινε στο Μαξίμου ,πηγές του οποίου διαρρέουν ως εναλλακτικές λύσεις τα εξής απίθανα:

•Να δώσουμε τα λεφτά που ζητά ο Σάφα −370 εκατομμύρια- για να ολοκληρώσει τα υποβρύχια. Και πιθανότατα να του δώσουμε και εκσυγχρονισμό φρεγατών του Στόλου! Τη λύση προτείνει ο κ.Βενιζέλος ο οποίος φυσικά επιμένει να στηρίζει τη συμφωνία που ο ίδιος υπάγραψε.

•Η άλλη όπως έχει γράψει το Onalert να ζητήσουμε από τον Σάφα να αναλάβουν τα ναυπηγεία το πρόστιμο των 500 εκατομμυρίων του προστίμου απο την ΕΕ ώστε να τον αναγκάσουμε να αποχωρήσει. Πηγές αναφέρουν ότι σ΄ αυτή τη περίπτωση υπάρχει έτοιμο διάδοχο επιχειρηματικό σχήμα.Η προσφυγή στη διαιτησία που έχει κάνει ο Σάφα όμως παραμένει αγκάθι.

•Τέλος αναζητείται η λεγόμενη συμβιβαστική λύση . Η οποία είναι να δεχτεί ο Σάφα να πάρει 100 με 200 εκατομμύρια και να αποχωρήσει. Γιατί να το κάνει αφού μπορεί να κερδίσει απο τη διαιτησία από 400 εκατομμύρια και πάνω; Κανείς δεν απαντά στο ερώτημα.
Το αδιέξοδο παραμένει. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ