Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα Ζηλανδία: «Ο δολοφόνος πυροβολούσε 2-3 φορές τον ίδιο στόχο, ακόμη και τους νεκρούς»!

17.03.2019 | 11:33
Την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Φάριντ Άχμαντ, ένας 59χρονος άνδρας που έχασε τη σύζυγό του στο μακελειό: Θα υπήρχαν περισσότεροι νεκροί, αν ο Τάραντ δεν πυροβολούσε 2 ή και 3 φορές τους «στόχους» του.

«Ο άνδρας (ο Τάραντ) πυροβολούσε εναντίον του ίδιου ανθρώπου δύο ή τρεις φορές, αυτό μάλλον μας επέτρεψε να γλιτώσουμε, (…) πυροβολούσε ξανά ακόμη και τους νεκρούς», δήλωσε ο Άχμαντ.
Ο ίδιος εξήγησε πως όταν ξεκίνησε το μακελειό η σύζυγός του, η Χούσνα Άχμαντ 44 ετών, βοηθούσε τους πιστούς να βγουν από το τέμενος, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στον Φάριντ. «Φώναζε: “ελάτε εδώ, βιαστείτε” και οδήγησε πολλά παιδιά και γυναίκες στην ασφάλεια, σε ένα κήπο. Στη συνέχεια επέστρεψε για να δει τι κάνω, διότι είμαι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και, την ώρα που πλησίαζε στην πόρτα, σκοτώθηκε. Ήταν πολύ απασχολημένη να σώζει τις ζωές άλλων για να ασχοληθεί με τον εαυτό της», συνέχισε ο 59χρονος άνδρας.

Ο Φάριντ Άχμαντ ρωτήθηκε από το AFP αν συγχωρεί τον 28χρονο ρατσιστή δολοφόνο: «Φυσικά. Το καλύτερο είναι η συγχώρεση, η γενναιοδωρία, η αγάπη και η τρυφερότητα, το να έχει κανείς θετική στάση. Θα του έλεγα ότι τον αγαπώ όσο οποιονδήποτε άλλο. Θα του έλεγα ότι έχει μεγάλες δυνατότητες να γίνει ένας γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος, ικανός να σώζει ανθρώπους αντί να τους καταστρέφει».

«Θα του ευχόμουν να αναζητήσει αυτή τη θετική στάση, ελπίζω και προσεύχομαι για εκείνον (…) Δεν του κρατώ κακία», πρόσθεσε ο Άχμαντ. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ