Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες βολές Καμμένου κατά Κοτζία για όσα ειπώθηκαν στο Υπουργικό για τον Σόρος

25.10.2018 | 20:42
 Χοντραίνει" η κόντρα, μετά τη συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στο Κρήτη TV - Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών προχώρησε σε αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου. Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με οργισμένο tweet, αλλά και δήλωση.

Μετά το οργισμένο tweet, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε και σε δήλωση για όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο σχετικά με τον Τζορτζ Σόρος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά.

Δύο ημέρες μετά την επίμαχη συνέντευξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με διπλή του παρέμβαση, μέσω δήλωσης αλλά και ανάρτησης στο Twitter διέψευσε τον Νίκο Κοτζιά και υποστήριξε ότι δεν έκανε οποιαδήποτε αναφορά στον Τζορτζ Σόρος, υποστηρίζοντας μάλιστα πως βρίσκεται σε εξέλιξη «επιχείρηση αντιπερισπασμού από ‘τα ορφανά του Σημίτη'».

Στη δήλωσή του, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι πενήντα εκατομμύρια δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει να κάνει σχέση με την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν«.

Σημείωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και τόνισε ότι «όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης ήταν ξεκάθαροι», προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοια σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις.

Πάνος Καμμένος: Το οργισμένο tweet

Είχε προηγηθεί ανάρτησή του υπουργού Άμυνας στο Twitter, όπου σημείωνε: «Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες».


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ