Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρός ο τζιχαντιστής που αποκεφάλισε τον γάλλο τουρίστα

23.12.2014 | 10:19
Ο αλγερινός στρατός σκότωσε τον αρχηγό της ένοπλης οργάνωσης που ευθύνεται για την απαγωγή και τον αποκεφαλισμό του γάλλου τουρίστα Ερβέ Γκουρντέλ τον Σεπτέμβριο, όπως μετέδωσε σήμερα ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος πρόσκειται στην κυβέρνηση.

Το δίκτυο Ennahar TV, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή ασφαλείας, μετέδωσε ότι ο στρατός σκότωσε τον Γκούρι Αμπντελμαλέκ, τον αρχηγό της οργάνωσης "Στρατιώτες του Χαλιφάτου", που έχει εκφράσει την αλληλεγγύη της προς τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία.

Η ίδια πηγή μετέδωσε ότι ο Αμπντελμαλέκ και δύο άλλοι μαχητές σκοτώθηκαν στα ανατολικά της πρωτεύουσας Αλγέρι σε συγκρούσεις με τις ειδικές δυνάμεις. Η οργάνωσή του ευθύνεται για την απαγωγή και τον αποκεφαλισμό του Γάλλου, τις οποίες, όπως είχε ανακοινώσει, πραγματοποίησε ως αντίποινα για τη συμμετοχή της Γαλλίας στο συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Η αλγερινή τζιχαντιστική οργάνωση Ζουντ αλ-Χιλάφα, η οποία διατύπωσε υπακοή στο Ισλαμικό Μέτωπο, ανέλαβε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα την ευθύνη για την απαγωγή του γάλλου ορειβάτη Ερβέ Γκουρντέλ στις 22 Σεπτεμβρίου (Δειτε εδω το βίντεο).

Οι τζιχαντιστές έδωσαν 24 ώρες διορία στην γαλλική κυβέρνηση να σταματήσει τις γαλλικές επιδρομές εναντίον τους, όταν η διορία έληξε και η Γαλλία δεν υπάκουσε στις απειλές, ο γάλλος τουρίστας Ερβέ Γκουρντέλ έχασε την ζωή του με την φρικιαστική μέθοδο του αποκεφαλισμου (Δειτε εδω το βίντεο, προσοχή οι εικόνες ειναι σκληρές!).


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ