Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα Μπαχτσελί: "Θα λιώσουμε τα κεφάλια των πειρατών"

06.11.2018 | 12:10
Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από τον επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και πολιτικό ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί .

«Το τουρκικό έθνος βγάζοντας τους νέους Μπαρμπαρός θα λιώσει τα κεφάλια των πειρατών, δείχνοντας την ισχυρή ακόμη βούλησή του. Αναμένουμε το γεωτρύπανό μας ο ‘Πορθητής’ και το ‘Μπαρμπαρός’ με την προστασία του πολεμικού μας ναυτικού να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στις περιοχές δικαιοδοσίας μας μέχρι όπου μπορούν να φτάσουν», είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προέβη σε ένα ρεσιτάλ απειλών κατά της Ελλάδας και της Κύπρου: Όσοι θελήσουν η Τουρκία και οι Τουρκοκύππριοι να απεμπολήσουν τα δικαιώματα τους στις ενεργειακές πηγές της ανατολικής Μεσογείου και να παίξουν με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να γνωρίζουν καλά ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα», είπεχ χαρακτηριστικά. 

Κλιμακώνοντας την επιθετική ρητορική του υποστήριξε ότι "Δεν είναι δυνατόν να μην τρίξουμε τα δόντια μας απέναντι σε μία γλώσσα που στόχο έχει να απειλήσει τα νόμιμα δικαιώματά μας. Βγάζοντας απέξω την Τουρκία από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο καμία κυριαρχία δεν μπορεί να εδραιωθεί. Αυτό ούτε η ιστορία ούτε το τουρκικό έθνος το επέτρεψε ποτέ ούτε θα το επιτρέψει».

Παραχαράσσοντας πλήρως την ιστορία ο πρόεδρος του Εθνικιστικού Κόμματος της Τουρκίας ανέφερε ότι η Μεσόγειος ήταν τουρκική λίμνη χαρακτηρίζοντας πειρατές όσους επιχειρούν αυτή τη στιγμή στην Ανατολική Μεσόγειο.  Μάλιστα κανε λόγο για υποχθόνια παιχνίδια εις βάρος της Τουρκίας από ξένες δυνάμεις, που θέλουν να ενισχύσουν την τακτική των Ε/Κ για μία Κύπρο χωρίς Τούρκους.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ