Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέοι ορίζοντες στη συνεργασία Ε.Ε - Ρωσία στον ενεργειακό τομέα

24.09.2018 | 18:10
Τα ζητήματα ψηφιακής συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχουν κατά την διάρκεια της Ρωσικής Ενεργειακής Εβδομάδας που διοργανώνεται στην Μόσχα από 3-6 Οκτωβρίου.

«Οι ειδικοί του τομέα θα συζητήσουν τις δυνατότητες ολοκλήρωσης των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης στην βάση των ψηφιακών τεχνολογιών μεσοπρόθεσμα, και τον ρόλο της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ανάπτυξη της ρωσο-ευρωπαϊκής συνεργασίας όπως και άλλα εξίσου επίκαιρα ζητήματα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.

Στην Ρωσική Ενεργειακή εβδομάδα θα συμμετάσχουν πλήθος ενεργειακών εταιρειών όπως οι Signify, Schneider Electric, Nestle, Eni, Promaco TR , Gazpromneft.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να συζητηθούν τα επίκαιρα ενεργειακά ζητήματα που υπάρχουν παγκοσμίως, να ορισθούν οι βασικές κατευθύνσεις ανάπτυξης των κλάδων του ενεργειακού τομέα όπως και να εξευρεθούν οι βέλτιστες λύσεις στις υπάρχουσες προκλήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ