Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέοι ύμνοι του Τζέφρι Πάϊατ για την Ελλάδα

06.06.2018 | 05:47
Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τα Ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου, αποτέλεσαν την έμπνευση για τους νέους ύμνους του Πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Τζέφρι Πάϊατ υπερ της Ελλάδας. Αμφότερες οι τοποθεσίες έχουν συγκεντρώσει το έμπρακτο ενδιαφέρον αμερικανικων επενδυτικών κεφαλαίων. 

Η δεξαμενή Βιολάντω ανελκύθηκε την Τρίτη στο ναυπηγείο του Νεώριου Σύρου, το οποίο ετοιμάζεται για μία νέα εποχή, καθώς περνάει στον έλεγχο του ελληνοαμερικανικού ομίλου ΟΝΕΧ. Ο πρέσβης των ΗΠΑ, δεν έχασε την ευκαιρία να αναδείξει αυτή την κομβική εξέλιξη για την πρώτη φάση της αναγέννησης του φιλέλληνα κ. Πάϊατ που μοίρασε συγχαρητήρια: 

"Συγχαίρω τους φίλους μου στα #Neorionναυπηγεία για την επιτυχή επίπλευση της πλωτής ξηράς αποβάθρας και την επανέναρξη της εργασίας-αναβίωση αυτού του στρατηγικού περιουσιακού στοιχείου και δείχνει πώς οι αμερικανικές επενδύσεις μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα να προχωρήσει προς τα εμπρός."

Δείτε το tweet του Πρέσβη των ΗΠΑ
Ο κ. Πάϊατ ποστάρισε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης χρησιμοποιώντας εξίσου θερμά λόγια. 

"Υπέροχη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Αλεξανδρούπολης σήμερα. Δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε δεσμούς στην πόλη με τις αμερικανικές επενδύσεις στο λιμάνι, σημαντικά περιφερειακά έργα ενέργειας κτλ. Μητροπολίτης Άνθιμος, Δήμαρχος Λαμπάκης, Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Χατζημιχαήλ." έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό. 

Δείτε το το tweet

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ