Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νερό γιοκ σε μονάδα του Έβρου εδώ και 15 ημέρες

02.03.2015 | 00:08
Το νερό σε μονάδα του Έβρου κρίθηκε ακατάλληλο . Και στρατιώτες που υπηρετούν εκεί πρέπει να πληρώνουν το εμφιαλωμένο. Τα 30 λεπτά που κοστίζει το κάθε μικρό μπουκάλι νερό για κάποιους στρατιώτες -και φοβόμαστε ότι είναι πάρα πολλοί πλέον- δεν υπάρχουν. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την συντριπτική πλειοψηφία. Γι΄αυτό και καλό θα ήταν το πρόβλημα να είχε ήδη επιλυθεί.

Στρατιώτες της μονάδας έστειλαν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων επιστολή καταγγελίας:


“Πριν από 2 εβδομάδες στο στρατόπεδο Βογιατζή στις Φέρες Έβρου (31Η ΜΚ ταξιαρχία), το νερό που μέχρι τότε δινόταν στα γεύματα, κρίθηκε ακατάλληλο και μη πόσιμο.
Δεν έχει γίνει γνωστός ακριβώς ο βαθμός της ακατάλληληλοτητας, πάντως ένα πρώτο ζήτημα είναι ότι για το μαγείρεμα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται το ίδιο νερό.
Επίσης, έπειτα από 2 εβδομάδες, όχι μόνο δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά οι υπεύθυνοι δεν έχουν φροντίσει ούτε για τα στοιχειώδη, δηλαδή να παρέχεται στους στρατιώτες εμφιαλωμένο νερό είτε στα γεύματα, είτε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών.
Έτσι, ακόμη και για κάτι τόσο απλό αλλά σημαντικό, οι φαντάροι πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη.


Μάλιστα σε σχετικά παράπονα που έχουν γίνει, έχει ακουστεί η χυδαία απάντηση "εντάξει, δεν έχετε 30 λεπτά να αγοράσετε ένα νερό;”
Αν από τους υπεύθυνους και από τον Στρατό, θεωρείται τόσο ασήμαντο αυτό το ποσό, τότε θα έπρεπε να το να το καλύπτουν οι ίδιοι χωρίς πολλές κουβέντες”.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ