Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Newsweek: Κυβερνοεπίθεση εναντίον της Βόρειας Κορέας σχεδίαζαν οι ΗΠΑ

31.08.2017 | 13:51
Ένα αποκαλυπτικό άρθρο που περιγράφει όλα όσα θα κάνει και δεν θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ στην κρίση που έχει ξεσπάσει με την Βόρεια Κορέα φιλοξενεί, συνοδεύοντας το εντυπωσιακό εξώφυλλό του, το περιοδικό Newsweek.

Το περιοδικό προσπαθεί να μπει στο μυαλό των τριών στρατηγών που είναι το βαρύ πυροβολικό του Τραμπ «οι στρατηγοί του» όπως τους αποκαλεί και δεν είναι άλλοι από τον νυν υπουργό Αμυνας των ΗΠΑ, Τζέϊμς Μάτις, τον Χέρμπερτ Ρέϊμοντ Μακμάστερ Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας και τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλυ.

Γράφει το Newsweek:

«Ο Τραμπ τους αποκαλεί «οι στρατηγοί μου», προσφώνηση που τους κάνει να αισθάνονται άσχημα όπως λένε οι δικοί τους άνθρωποι. Και τώρα, έξι μήνες μέσα σε μια χαοτική κυβέρνηση, με ένα απρόβλεπτο Πρόεδρο, που πολλοί φοβούνται ότι δεν κάνει γι’ αυτή την δουλειά, ο σκεπτικισμός που έδειξαν οι φίλοι τους όταν ανέλαβαν θέσεις στην κυβέρνηση Τραμπ έδωσε την θέση του στην ανακούφιση. «Είναι όλοι ενήλικες, σε θέσεις ενηλίκων», λέει με νόημα ο ιστορικός Ελιοτ Κοέν, φίλος και των τριών. Και συμπληρώνει: «Ο Θεός ξέρει πόσο τους χρειάζεται αυτή η κυβέρνηση». 

Περισσότερα στο newsit.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ