Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νιγηρία: Βίντεο στο διαδίκτυο φέρεται ότι δείχνει πτώματα ομήρων

11.03.2013 | 14:10
Ένα βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, φέρεται ότι δείχνει τα πτώματα πολλών από τους επτά ξένους ομήρους που η ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου έχει ανακοινώσει πως απήγαγε και σκότωσε στη Νιγηρία και στους οποίους περιλαμβάνεται ένας έλληνας πολίτης.

Σύφωνα με τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου, το βίντεο, το οποίο είναι θολό και χωρίς ήχο και ήταν αναρτημένο σήμερα στο YouTube, φαίνεται να δείχνει τουλάχιστον τέσσερα από τα θύματα τα οποία απήχθησαν τον περασμένο μήνα. Οι εικόνες αντιστοιχούν σε λήψεις στιγμιότυπων οθόνης οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα το Σαββατοκύριακο, ταυτόχρονα με την ανακοίνωση για την εκτέλεση των ομήρων. Το βίντεο φέρει στα αραβικά τον τίτλο: "Ο θάνατος επτά χριστιανών ομήρων στη Νιγηρία".

Στις 16 Φεβρουαρίου, δύο Λιβανέζοι, δύο Σύροι, ένας Έλληνας, ένας Ιταλός και ένας Βρετανός που εργάζονταν για τη λιβανέζικη κατασκευαστική εταιρείας Setraco είχαν απαχθεί σ' ένα εργοτάξιο στη βόρεια Νιγηρία.

Οι αρχές της Ιταλίας, της Βρετανίας και της Ελλάδας θεώρησαν χθες Κυριακή πως είναι πιθανό οι επτά όμηροι να είναι νεκροί, μετά την ανακοίνωση της εκτέλεσής τους από την Ανσάρου, μια πληροφορία η οποία αναμεταδόθηκε το Σάββατο από το SITE, το αμερικανικό δίκτυο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστότοπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ! Επιβεβαιώθηκε η εκτέλεση Έλληνα στη Νιγηρία

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ