Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Νικόλαος Κούκλατζης: Τα παιδιά ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν σύντομα κοντά μας - ΒΙΝΤΕΟ

15.03.2018 | 19:50
"Tα παιδιά ελπίζουν ότι σύντομα θα βρεθούν κοντά μας" είπε ο πατέρας του Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη ο οποίος μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη παραμένουν στις κλειστές φυλακές της Ανδιανούπολης μετά το περιστατικό στον Έβρο που διαδραματησητε την 1η του Μάρτη. Ο κύριος Νικόλαος Κούκλατζης δήλωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στις φυλακές που έγινε τη Δευτέρα  μίλησε με τα παιδιά για το κλίμα αλληλλεγύης και συμπαράστασης που τους δείχνει ο κόσμος στην Ελλάδα.  

Για το δεύτερο επισκεπτήριο και τις συνθήκες κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών, μίλησε ο Νικόλαος Κούκλατζης, πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.


Μάλιστα, ο κ. Κούκλατζης αποκάλυψε και τα βιβλία που πήγε στο γιο του, που ήταν: «Τα ψηλά βουνά», «Σάμαλι και κωκ» και «Φτωχούλης του Θεού».

Όπως τόνισε, οι συνθήκες κράτησής των Ελλήνων στρατιωτικών παραμένουν καλές. Δεν έρχονται σε επαφή με άλλους κρατούμενους και έχουν τη δυνατότητα να ψωνίζουν από το κυλικείο. Μεταξύ άλλων, αγόρασαν μια μπάλα για να παίζουν μεταξύ τους.

Ο κύριος Νικόλαος Κούκλατζης δήλωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στις φυλακές που έγινε την Δευτέρα μίλησε με τα παιδιά για το κλίμα αλληλλεγύης και συμπαράστασης που δείχνει ο κόσμος στην Ελλάδα. Τα παιδιά στέλνουν τα ευχαριστηρία τους σε όλους όσους τους συμπαραστέκονται. 

Βίντεο: Όσα είπε ο κ. Νικόλαος Κούκλατζης στο «Live News» με το Νίκο Ευαγγελάτο: 


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ