Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Νότια Κορέα - Κίνα: Αύριο συζητούν για τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας

30.10.2017 | 09:40
Νότια Κορέα και Κίνα συζητούν αύριο για τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας. Συγκεκριμένα, αύριο αναμένεται η συνάντηση των επιτετραμμένων της Σεούλ και του Πεκίνου για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας στο Πεκίνο.

Ο Λι Ντο-χουν, ο αντιπρόσωπος της Νότιας Κορέας στις εξαμερείς συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, και ο ομόλογός του της Κίνας, ο Κονγκ Σουανγιού, πρόκειται να συναντηθούν την Τρίτη στο Πεκίνο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το νοτιοκορεάτικο υπουργείο Εξωτερικών.

Η συνάντησή τους θα είναι η πρώτη αφότου οι δύο αξιωματούχοι ανέλαβαν τα καθήκοντά τους και ακολουθεί την πρόσφατη σειρά συναντήσεων αξιωματούχων της Νότιας Κορέας, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι δύο αξιωματούχοι θα ανταλλάξουν απόψεις για την τρέχουσα κατάσταση όσον αφορά τα προγράμματα της Βόρειας Κορέας για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων και θα εξετάσουν τρόπους διαχείρισης της κατάστασης με σταθερό τρόπο, προστίθεται στην ανακοίνωση αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ