Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νυχτερινές ασκήσεις ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

23.09.2013 | 07:44
Νεαροί άνδρες με στολές παραλλαγής, κουκούλες full face και στρατιωτικά μαχαίρια περασμένα στις ζώνες τους χαιρετούν ναζιστικά κρατώντας την ελληνική σημαία, τρέχουν ημίγυμνοι μέσα στο ψύχος και το σκοτάδι, επιδίδονται σε ασκήσεις "κάλυψης - προκάλυψης", μυούνται στο δόγμα του μίσους από τους επικεφαλής της οργάνωσης, επιδιδόμενοι σε "νύχτες εκπαίδευσης" καρικατούρα των νυχτερινών ασκήσεων στον Ελληνικό Στρατό.Στον επίλογο του βίντεο οι Νοσταλγοί του Χίτλερ προειδοποιούν για το τί επρόκειτο να ακολουθήσει, κλείνοντας με τη φράση "Έσεται Ήμαρ".

Όσο οι μέρες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα περνούν και ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής "σφίγγει", η Ομερτά μεταξύ πρώην αλλά και ενεργών μελών της Οργάνωσης παρουσιάζει ρωγμές.

Ιδιαίτερη αναφορά, στις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις μελών της Χρυσής Αυγής στον Κυριακάτικο Τύπο, γίνεται στα δολοφονικά Τάγματα Εφόδου της Οργάνωσης.

Τις ομάδες κρούσης που αναλάμβαναν τη "βρώμικη δουλειά". Τους ξυλοδαρμούς μεταναστών, τις καταδρομικές επιθέσεις σε βάρος αντιφασιστών, την εμπροσθοφυλακή σε αιματηρές συμπλοκές με αναρχικούς.

Το επίλεκτο τμήμα των Ταγμάτων Εφόδου, τους "Πραιτωριανούς" της νεοναζιστικής οργάνωσης, αποτελούν μέλη της Τ.Ο. της Νίκαιας.

Της οργάνωσης, μέλος της οποίας ήταν ο Ρουπακιάς, που πρωτοστάτησε στη δολοφονική ενέδρα σε βάρος του Παύλου Φύσσα, τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, ενώ φέρεται να είχε ενεργό ρόλο και στον άγριο ξυλοδαρμό των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα.

Η αποκάλυψη των εγκληματικών δραστηριοτήτων των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και προβληματισμό στην Κυβέρνηση και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν θα έπρεπε όμως να εκπλήσσει, αφού θα αρκούσε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκειμένου να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι τον τρόπο με τον οποίο "στρατολογούνται" τα μέλη των Ταγμάτων Εφόδου.Το Newsit παρουσιάζει ένα βίντεο - σοκ από τις "Νύχτες Διαβίωσης" που διοργάνωνε ο Πυρήνας της Νίκαιας, πριν από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα , το Δεκέμβριο του ΄11 όταν το "αβγό του Φιδιού" ακόμα "εκκολαπτόταν". 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ