Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νυχτερινή Αποζημίωση - Τι λέει η ΕΣΠΕΘ

21.05.2017 | 22:20
Με αφορμή τη θέσπιση νυχτερινής αποζημίωσης πλέον για το στρατιωτικό προσωπικό, που εργάζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρακάτω σε ανακοίνωση της η Ε.ΣΠΕ.Θ. χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή από την πλευρά της Κυβέρνησης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, ανέδειξε τη συγκεκριμένη παράλειψη στο προς ψήφιση νομοσχέδιο, μέσω της ανοικτής επιστολής του Προέδρου της, ο οποίος παρακάλεσε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους, όπως επανεξετάσουν το θέμα, με την ενδεδειγμένη σοβαρότητα, προκειμένου έστω και την ύστατη στιγμή να δοθούν αποτελεσματικές λύσεις, όπως και έγινε με την κατάθεση της τροπολογίας.

Τι λέει η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

"Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε τη θέσπιση νυχτερινής αποζημίωσης πλέον για το στρατιωτικό προσωπικό που εργάζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, η οποία εγκαίρως ανέδειξε τη συγκεκριμένη παράλειψη στο προς ψήφιση νομοσχέδιο, μέσω της ανοικτής επιστολής του προέδρου της, ο οποίος παρακάλεσε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους, όπως επανεξετάσουν το θέμα, με την ενδεδειγμένη σοβαρότητα, προκειμένου έστω και την ύστατη στιγμή να δοθούν αποτελεσματικές λύσεις, όπως και έγινε με την κατάθεση της τροπολογίας, χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή από την πλευρά της Κυβέρνησης, η οποία καταδεικνύει το διαρκές ενδιαφέρον του κ. ΥΕΘΑ, όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα και γενικότερα για οτιδήποτε έχει να κάνει με το στρατιωτικό προσωπικό.

Όπως άλλωστε έχουμε πει και παλαιότερα, εμείς θα επικροτούμε τα θετικά κείμενα προς όφελος των συναδέλφων, αλλά θα καυτηριάζουμε και τα κακώς κείμενα. Τίποτα δεν θα μένει κρυφό και τίποτα δεν θα χαρίζουμε σε κανέναν. Δεχόμαστε από τα μέλη μας και κατ’ επέκταση μεγάλης μερίδας συναδέλφων τα σχόλια, τους προβληματισμούς τους, καθώς επίσης οτιδήποτε άλλο υποπέσει στην αντίληψή μας, που αντίκειται ή προσβάλλει τον αξιακό κώδικα της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, η οποία εργάζεται, με γνώμονα τον κάθε συνάδελφο.

Αναγνωρίζουμε το ειλικρινές ενδιαφέρον, με το οποίο η πολιτική ηγεσία περιβάλλει το στρατιωτικό προσωπικό αποτελώντας για εμάς πραγματική τιμή όταν το ενδιαφέρον αυτό συμπίπτει με τις δικές μας αγωνίες, καθώς και με τα συναισθήματα προβληματισμού που διακατέχουν τα μέλη μας και εν γένει όλους τους συναδέλφους, για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας ότι, σε αυτή την προσπάθεια, η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, όπως εκτιμούμε και οι υπόλοιπες Ενώσεις ε.ε στρατιωτικών, να σταθούμε, με βαθύτατο σεβασμό δίπλα σε όλους τους συναδέλφους, ως συμπαραστάτες και ως άοκνοι εργάτες, για τη μετουσίωση των οραμάτων, που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των συναδέλφων.

Τέλος, δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, για συνάντησή μας και ακρόαση του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, προκειμένου να αναπτύξουμε εκ του σύνεγγυς τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις μας επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, σε μελλοντική επίσκεψή τους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το παραπάνω γεγονός θα αποτελούσε εξαιρετική τιμή για εμάς και το θέτουμε δημοσίως, στη διακριτική ευχέρεια των αρμοδίων, με τον προσήκοντα σεβασμό."

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ