Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ο ΑΓΕΑ στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροποριών του ΝΑΤO - ΦΩΤΟ

27.09.2016 | 12:46
Στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροποριών του ΝΑΤO (ΝΑΤΟ Air Chiefs Symposium – NACS) συμμετείχε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, που έλαβε χώρα στο Ramstein, της Ο.Δ. της Γερμανίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ) που ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σκοπός του Συμποσίου ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Πολεμικών Αεροποριών του ΝΑΤΟ και η αμοιβαία κατανόηση κοινών θεμάτων και προκλήσεων που αυτές αντιμετωπίζουν.
Στο πλαίσιο αυτού, ο Αρχηγός είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την Secretary of the Air Force των ΗΠΑ , κ. Deborah Lee James, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας των ΗΠΑ, τον Πτέραρχο Dave Goldfein, με τον Διοικητή της Διοίκησης Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής [United States Air Forces in Europe (USAFE) - Air Forces Africa (AFAFRICA)] και Διοικητή της Διοίκησης Συμμαχικών Αεροπορικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, Πτέραρχο Tod D. Wolters. Τέλος, συνάντησε επίσης και τον πρώην Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (SACEUR), Πτέραρχο Philip M. Breedlove, όπου ετέθησαν θέματα ενδιαφέροντος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε φώτογραφίες από το Συμπόσιο


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ