Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απαντά στις φήμες για τα ισοδύναμα μέτρα - Τι έγραψε στο twitter

24.06.2014 | 17:45
Ο Α/ΓΕΕΘΑ από τη Χίο και το Αγαθονήσι με δύο μηνύματα στο twitter απαντά στο ερώτημα της ΠΟΕΣ και στο πλήθος πληροφοριών και δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για “ισοδύναμα” στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας μέτρα.

Στο πρώτο μήνυμά του αναφέρει με τρόπο κατηγορηματικό ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών,ούτε καμία συζήτηση,εντολή ή προεργασία για ισοδύναμα μέτρα,ισόποσα ή νέα μισθολόγια.

Πολύ καλή η επιλογή του twitter,γιατί αποτελεί μια έγγραφη δήλωση του Αρχηγού και αυτό έχει τη σημασία του και τη βαρύτητά του. Για να είναι τόσο κατηγορηματικός ασφαλώς και ξέρει τι γράφει ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Στο δεύτερο μήνυμα ο Α/ΓΕΕΘΑ αντεπιτίθεται γράφοντας :

“Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να παίζει με το ηθικό και την ηρεμία του προσωπικού γράφοντας άρθρα στηριγμένα στα ψεύδη και μετά να υποβάλλει ερωτήσεις”.

Δυστυχώς με την ηρεμία και το ηθικό του προσωπικού δεν χρειάζεται κανένα άρθρο για να την διαταράξει. Υπάρχει η πραγματικότητα.

Τα μηνύματα του Α/ΓΕΕΘΑ
Διαβάστε ακόμη:

Τώρα ψάχνουν ...τις παροχές των στρατιωτικών από το υπουργείο Οικονομικών!Οι "πεφωτισμένοι" του νέου μισθολογίου στρατιωτικών! Ποιοι το επεξεργάζονται;

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ