Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ο Α/ΓΕΣ σε μονάδες, σχηματισμούς και σχολές του Στρατού Ξηράς - ΦΩΤΟ

20.07.2017 | 10:51
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις, σε Σχηματισμούς, Σχολές και Υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς, από τη Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017.

Οι επισκέψεις που πραγματοποίησε είναι οι εξής:

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 στην Υπηρεσία Στρατιωτικών Αρχείων (ΥΣΑ) στην Aθήνα, όπου ενημερώθηκε για τις διαδικασίες τήρησης των αρχείων του Στρατού Ξηράς, τις λειτουργίες ψηφιοποίησης, ψηφιακής επεξεργασίας και τεκμηρίωσης αυτών, καθώς και στο Άλσος Στρατού.

Aκόμα, την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, στη Σχολή Πεζικού (ΣΠΖ) στη Χαλκίδα, όπου παρέστη στην τελετή μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Πεζικού του ΓΕΣ και συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους Ανθυπολοχαγούς, Υπολοχαγούς και Λοχαγούς.

Τέλος, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στις έδρες των:

ΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΑΣΣΩΝ»), στην Έδεσσα.

33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ»), στο Πολύκαστρο.

34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (34 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ»), στην Άσσηρο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα των Επιχειρησιακών Σχηματισμών, η απρόσκοπτη λειτουργία της Διεύθυνσης Πεζικού από τη νέα της θέση.

Υπογραμμίζεται επίσης σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η υψηλής ποιότητας σύγχρονες υπηρεσίες της ΥΣΑ, που είναι αποτέλεσμα της ποιοτικής εργασίας της Διοίκησης, των Στελεχών και των Οπλιτών που υπηρετούν σε αυτήν, ιδιαίτερα στο πεδίο της ψηφιοποίησης, οργάνωσης και ψηφιακής αρχειοθέτησης των αρχείων.

Φωτογραφίες από τις επισκέψεις του ΑΓΕΣ:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ