Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΑΓΕΣ στη Σχολή Διαβιβάσεων και το ΚΕΠΕΑ - ΦΩΤΟ

20.06.2018 | 21:28

Τη Σχολή Διαβιβάσεων και το Κέντρο Εκπαίδευσης-Προσομοίωσης Εθνικής Άμυνας (ΚΕΠΕΑ) στο Στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ» επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 ο Αρχηγός Στρατού, Αλκιβιάδης Στεφανής. 

Στο Αμφιθέατρο της Σχολής Διαβιβάσεων (ΣΔΒ) πραγματοποιήθηκε η  εβδομαδιαία επιτελική συγκέντρωση του ΓΕΣ, παρουσία του Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή. Στη συνέχεια, ο Αρχηγός του ΓΕΣ, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης-Προσομοίωσης Εθνικής Άμυνας (ΚΕΠΕΑ) στο Στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ».


Ο Αρχηγός του ΓΕΣ, με τη λήξη της επιτελικής συγκέντρωσης, στη Σχολή Διαβιβάσεων πραγματοποίησε ομιλία προς τους Ανθυπολοχαγούς Διαβιβάσεων (ΔΒ), Τάξεων ΣΣΕ 2016 και ΣΣΕ 2017, καθώς και στους αξιωματικούς της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ), στους οποίους απηύθυνε κατευθύνσεις.

Έπειτα ο ΑΓΕΣ μετέβη στο  Κέντρο Εκπαίδευσης-Προσομοίωσης Εθνικής Άμυνας (ΚΕΠΕΑ) στο Στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ»  όπου από 18 έως 22 Ιουνίου 2018, διεξάγεται η Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) «ΑΡΓΩ – 18».

Σημειώνεται ότι η  «ΑΡΓΩ–18», είναι Εθνική Άσκηση Σχηματισμών Μεσαίας Κλίμακας, με χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computer Assisted Exercise-CAX), με τη μέθοδο του ελεύθερου παιγνίου (Free Play) και ασκούμενους, επιτελείς Σχηματισμών από όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο Αρχηγός, συνεχάρη όλα τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και το υψηλό ηθικό τους και τα προέτρεψε να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες τους, για το καλό του Στρατού Ξηράς, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πατρίδας γενικότερα.

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη ΑΓΕΣ:
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ