Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Άκης ΥΕΘΑ! Τότε που στις ασκήσεις σέρβιραν αστακό και υπήρχε σαμπάνια με τ΄ όνομά του!

23.04.2013 | 00:01
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέρασε από πολλά υπουργεία, από πολλά αξιώματα και “άγγιξε” ακόμη και την πρωθυπουργία. Όμως αυτό που τον “σημάδεψε” ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και τελικά αυτό που τον οδήγησε στη φυλακή και στην Δικαιοσύνη.

Ήρθε το 1996 ,αμέσως μετά από τα Ίμια. Την περίοδο εκείνη που η κυβέρνηση Σημίτη μετά από το “στραπάτσο” έδωσε το “πράσινο φως” για αγορές δισεκατομμυρίων! Αυτές που διαχειρίστηκε ο Τσοχατζόπουλος.

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ήταν πραγματικός “σίφουνας”. Και για να είμαστε δίκαιοι είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που “τα είχει βρει” απόλυτα με τους στρατιωτικούς. Ο τελευταίος που όπως λένε “δεξιοί” και “αριστεροί” ,”έδωσε κάποια λεφτά”. Ίσως επειδή δεν είχε συναίσθηση του χρήματος όπως φάνηκε απ΄ όσα αποκαλύφθηκαν μετά.

Ήταν ο εμπνευστής της “στρατιωτικής διπλωματίας” που στην πραγματικότητα ήταν “εξοπλιστική”. Κι αυτό φάνηκε.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητησει ότι στο ΥΕΘΑ ήταν …σταρ. Και αυτό προκύπτει και από τις πολύ παλιές αλλά και σπάνιες φωτογραφίες που παρουσιάζει το Onalert. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο ΥΕΘΑ. 26-5-1999. Άσκηση στην Λήμνο. Στην δεξίωση που ακολουθεί προς τιμή του ΥΕΘΑ , είναι εμφανές ότι το  large πνεύμα του Άκη Τσοχατζόπουλου, είχε επηρεάσει ακόμη και τους διοικητές μονάδων.
3/6/1999: Όβερ! Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δοκιμάζει προσομοιωτή στο ΚΕΤΘ. Πάντα εμφανιζόταν σε τέτοιες παρουσιάσεις
Περιοδεία σε νησιά του Αιγαίου. Γνωστός για τις χορευτικές του ικανότητες 
8/7/2000: Επίσκεψη στη Ρωσία. Πολύ σημαντική όπως αποδείχτηκε. Ο Άκης παίρνει από τα χέρια του θρυλικού Καλάσνικοφ  ως δώρο ένα Καλάσνικοφ. Τα υπόλοιπα που αγόρασε από τη Ρωσία του προκάλεσαν αρκετά προβλήματα αργότερα. Όχι τα "προϊόντα" ,αλλά όσα αποκαλύφθηκαν για τις διαδρομές "μαύρου χρήματος".Ο Άκης Τσοχατζόπουλος...σαμπάνια. 1η Σεπτεμβρίου 1999. Ταξίδι στην Ουκρανία. Και ο τότε Έλληνας ΥΕΘΑ γίνεται δεκτός όχι απλά με τιμές και ανοιχτές αγκάλες. Η εξοπλιστική διπλωματία του μας έφερε δύο σκάφη ταχείας μεταφοράς από την Ουκρανία. Που αλλού θα έβρισκαν τέτοιο πελάτη οι Ουκρανοί. Τον έκαναν σαμπάνια.29/11/1999: Στην 111 ΠΜ στην Αγχίαλο. Πάντα άνετος ακόμη κι όταν βρισκόταν ανάμεσα σε πτεράρχους που ποτέ δεν θεωρήθηκαν "φίλα προσκείμενοι"12/9/2000: Με τον Τούρκο Αρχηγό Κιβρίκογλου,παρακολουθούν άσκηση στην Δοκό.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Ποιους στρατιωτικούς και γιατί κάλεσε να καταθέσουν στο δικαστήριο

Άκης Τσοχατζόπουλος: Από το ΠΑΚ,στην χλιδή και στη φυλακή. Σπάνιες φωτό!

Δίκη Άκη και τα "διόδια" των εξοπλισμών που δεν κλείνουν ποτέ


 

ΣΧΟΛΙΑ