Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ο αντικαταστάτης του F-22 των ΗΠΑ έρχεται το … 2030 - ΒΙΝΤΕΟ

19.12.2017 | 12:25
To F-22 είναι ένα από τα καλύτερα μαχητικά στον κόσμο, ωστόσο κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Το θέμα είναι πότε και ποιο μαχητικό μπορεί να αντικαταστήσει ένα από τα μεγαλύτερα "υπερόπλα" των ΗΠΑ; Η απάντηση βρίσκεται … στο μέλλον. Ένα μαχητικό 6ης γενιάς που αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στη δεκαετία του 2030 μάλλον θα είναι το επόμενο εξελιγμένο F-22.

Η ανάγκη ανάπτυξης ενός νέου αμερικανικού υπερόπλου 6ης γενιάς εν μέρη οφείλεται και στην ανάπτυξη του ρωσικού Su-57 και στο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας S-400.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το μόνο μαχητικό που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το F-22 - BINTEO

Γενικά το F-22 όπως και τα F-35 αναμένεται να αναβαθμιστούν και να εξελιχθούν στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση το πως θα είναι τα μαχητικά του μέλλοντος είναι ακόμα απλώς “μια ιδέα”. Τα drones είναι σίγουρα μέσα στο παιχνίδι καθώς δύνανται να πραγματοποιούν επιθέσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια, όπως επίσης και τα όπλα με λέιζερ, τα οποία ήδη δοκιμάζονται από το Ναυτικό και το Στρατό των ΗΠΑ. 

Τα νέα μαχητικά αναμένεται  να είναι πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα από τα μαχητικά πέμπτης γενιάς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μόνο μαχητικό που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το F22 είναι για πολλούς η πιο εξελιγμένη μορφή του, το YF-23. Το YF-23 κατασκευή της Northrop, θεωρείται ότι άγγιζε την ... έκτη γενιά μαχητικών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που μιλάει για τα μαχητικά της 6ης γενιάς και το F-22 του μέλλοντος, καθώς επίσης ένα εντυπωσιακό βίντεο με το τωρινό F-22 εν δράση.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ