Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΑΝΥΕΘΑ στην 71η Α/Μ Ταξιαρχία στη Νέα Σάντα - ΦΩΤΟ

08.04.2017 | 00:43
 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες.

Ο ΑΝΥΕΘΑ, την Παρασκευή, απηύθυνε χαιρετισμό στο σεμινάριο της AUSA "Doing business with the US Government”, το οποίο πραγματοιήθηκε στη ΛΑΦΘ, και το διοργάνωσε το Ελληνο – Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Συμμετείχαν σε αυτό εκπρόσωποι ελληνικών αμυντικών και άλλων βιομηχανιών.Το πρώτο ανάλογο σεμινάριο διοργανώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα. Στόχος αυτών των δράσεων, είναι η προώθηση και η ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας. Με το σημερινό σεμινάριο, που υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (με την αρμόδια Διεύθυνση, τη ΓΔΑΕΕ), δίνεται η ευκαιρία στις εγχώριες αμυντικές και άλλες βιομηχανίες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες προμηθειών του Δημόσιου τομέα των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια ο ΑΝΥΕΘΑ επισκέφθηκε την 71η Α/Μ Ταξιαρχία στη Νέα Σάντα, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή της και παρακολούθησε εκπαιδευτική δραστηριότητα. Το απόγευμα στο Κιλκίς, ειχε συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες.


To Σάββατο θα επισκεφθεί το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες και θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη μάχη των οχυρών κατά τη γερμανική εισβολή που ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 1941.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ