OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Ο ΑΝΥΕΘΑ Πάνος Ρήγας «καρφώνει» τον Στρατηγό Κωσταράκο

25/09/2018 - 11:32
Share on FacebookShare on Twitter

 Καρφιά εναντίον του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Στρατιωτικής Επιτροπής και πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ, δηλώνοντας ότι βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την άκομψη, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε, δημόσια τοποθέτηση του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, αναφορικά με τις καταγγελίες κακοδιαχείρισης των κονδυλίων για το Προσφυγικό από το ΥΠΕΘΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες που αφορούν το υπουργείο Άμυνας περί κακοδιαχείρισης των κονδυλίων για το Προσφυγικό, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας σημειώνει: «Όλα αυτά τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν μετά τη δημόσια τοποθέτηση του κ. Κωσταράκου, ο οποίος με άκομψο τρόπο -και πιθανότατα υποκρύπτοντας πολιτικές σκοπιμότητες- κατήγγειλε ουσιαστικά την ελληνική κυβέρνηση. Θα πρέπει όσοι αναφέρονται σε τέτοια ζητήματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, πολύ περισσότερο όταν δεν έχουν την πλήρη εικόνα και γνώση…Είναι προσβλητικά για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο της διαχείρισης των προσφυγικών ροών, τα όσα λέγονται και γράφονται, χωρίς μάλιστα να έχει δοθεί ούτε ένα στοιχείο».

Αναφορικά με τη μη περικοπή των συντάξεων ο ΑΝΥΕΘΑ δήλωσε ότι «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε», προσθέτοντας ότι «διά στόματος του πρωθυπουργού, καθώς και όλων των αρμόδιων υπουργών, έχει διακηρυχθεί η πρόθεση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει, τελικά, η περικοπή των συντάξεων».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο κ. Ρήγας υποστηρίζει πως «εάν οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν κυβερνήσεις ή έκριναν δημοψηφίσματα, η πρόσφατη πολιτική ιστορία της Ελλάδας θα είχε γραφτεί πολύ διαφορετικά».

Στην ερώτηση «μήπως το Σκοπιανό φέρει εκλογές;» σε σχέση με τη στάση του Πάνου Καμμένου, ο κ. Ρήγας ξεκαθαρίζει, στη συνέντευξή του στα ΝΕΑ, ότι «με τους ΑΝΕΛ, παρά τις διαφορές μας κάναμε μια πολύ συγκεκριμένη συμφωνία, να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια και την επιτροπεία, να ανατάξουμε την ελληνική οικονομία και να θωρακίσουμε το κράτος απέναντι στα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής…Όταν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή προς κύρωση, θα δούμε τι θέση θα κρατήσουν όλοι οι εντός των κοινοβουλευτικών διαδικασιών».

Tags: ΑΝΥΕΘΑΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Related Posts

Δένδιας - Βοτρίν
ΥΕΘΑ

Δένδιας και Βοτρίν συζήτησαν για τον εμπλουτισμό της Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας και Γαλλίας

13/03/2026 - 13:57
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας από την Βουλγαρία: «Είμαι περήφανος που ελληνικά F-16 και Patriot καλύπτουν τον βουλγαρικό εναέριο χώρο»

12/03/2026 - 16:58
ΚΕΠΒ
ΥΕΘΑ

«Έφοδος» Δένδια στο ΚΕΠΒ Θήβας: Είδε βολές νεοσυλλέκτων και γευμάτισε μαζί τους [pics]

11/03/2026 - 18:24

Διαβάστε Επίσης

Καιρός σήμερα: Γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Δείτε αναλυτικά

Σαν σήμερα: Τo 1905 οι επαναστάτες στην Κρήτη κηρύσσουν την ένωση της νήσου με την Ελλάδα

Haaretz: Ισραήλ και Λίβανος μπορεί να ξεκινήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι ή στην Κύπρο

Reuters: Ο Τραμπ απορρίπτει προσπάθειες των συμμάχων για έναρξη διαπραγματεύσων με το Ιράν

Ιράν: Σφοδρά ισραηλινά πλήγματα στο Ισφαχάν – Νεκροί δύο ανώτεροι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών στην Τεχεράνη

Τραμπ: «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ»

Ισραήλ: Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ – Τραυματίες στην Εϊλάτ από ιρανική πυραυλική επίθεση [vids]

Στενά του Ορμούζ: Το US Navy θα αρχίσει «πολύ σύντομα» να συνοδεύει τάνκερ, λέει ο Τραμπ – Πέρασαν ινδικά πλοία

Top News

Αναστάσης Ροϊλός: Θέλω να μεταφέρω την αγάπη που πήρα από τη μητέρα μου, είτε κάνω είτε όχι οικογένεια

Ναταλία Γερμανού για Ελένη Μενεγάκη: Τρεις φορές στη ζωή της έχει προβεί σε ανακοίνωση ή διάψευση

Η Σοφία Μητσοτάκη δημοσίευσε το εισιτήριο της πτήσης της από το Ομάν στην Αθήνα: «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»

Δανάη Μπάρκα και Φάνης Μπότσης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους - Βίντεο από το νέο σπίτι τους

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert