Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ βράβευσε εργοδότες που στήριξαν Εθνοφύλακα

18.02.2018 | 13:50
Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, βράβευσε εργοδότες που στήριξαν Εθνοφύλακα.

Ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε το Στρατηγείο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, στα Ιωάννινα, όπου βράβευσε τους εργοδότες του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού Δημήτριου Γκόγκα του ΤΕΘ Καλπακίου, αδελφούς Μαρία και Αθανάσιο Πασσιά, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.


Η βράβευση αυτή έγινε στο πλαίσιο της ανάληψης καινοτόμων δράσεων εξωστρέφειας, καθώς το Γενικό Επιτελείο Στρατού καθιέρωσε τη βράβευση εργοδοτών, οι οποίοι διευκολύνουν τους Εφέδρους και Εθνοφύλακες να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ενεργού Στρατού.

Οι αδελφοί Πασσιά, παρείχαν όλες τις δυνατές διευκολύνσεις στον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό Γκόγκα, με αποτέλεσμα να καταστεί δυνατό να συμμετάσχει σε πολυποίκιλες δραστηριότητες της Εθνοφυλακής (ασκήσεις, ημερίδες και συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας), σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ.

O Αρχηγός, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στους αδελφούς Πασσιά, εξήρε την πατριωτική στάση τους και τόνισε πως ανέδειξαν έμπρακτα την υφιστάμενη αγαστή συνεργασία του Στρατού Ξηράς με την κοινωνία, από την οποία προέρχεται το εφεδρικό δυναμικό μας, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, ο ΑΓΕΣ επεσήμανε πως οι Εθνοφύλακες, διαχρονικά, με πνεύμα αυταπάρνησης και αγνού πατριωτισμού, δηλώνουν παρόντες στην πρώτη γραμμή και υπογράμμισε ότι η συνεισφορά τους είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι σε στενή συνεργασία με τον Ενεργό Στρατό και την Εφεδρεία, επαυξάνουν τη μαχητική μας ικανότητα, αλλά και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανύψωση του ηθικού του τοπικού πληθυσμού.

Οι φωτογραφίες από την βράβευση


 

 
 
 
 
 
 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ