Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο «Σημείο Μηδέν» της Βοστόνης - Φωτο - Βιντεο

17.05.2013 | 10:09
Με επίσκεψη στο «σημείο μηδέν» όπου πραγματοποιήθηκε η βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης, συνεχίστηκε η επίσκεψη του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου στις Η.Π.Α.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο, τον Μητροπολίτη της Βοστώνης κ. Μεθόδιο και μέλη των αντιπροωπειών των Εκκλησιών Ελλάδας και Αμερικής, τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων και κατέθεσε στεφάνι.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος στα Αγγλικά και εξήγησε ότι πρόκειται για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και την συνοδεία του, οι οποίοι όπως είπε «έρχονται από την Ελλάδα, απ’ όπου ξεκίνησε ο Μαραθώνιος».

Πρόσθεσε δε, ότι «ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αισθάνθηκε την ανάγκη και θεώρησε υποχρέωσή του να έρθει εδώ για να προσευχηθεί και να τοποθετήσει ένα στεφάνι μνήμης και τιμής για τους νεκρούς αυτής της τραγωδίας που συγκλόνισε όλο τον κόσμο».

Με την ολοκλήρωση αυτών των επεξηγήσεων του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, οι παρόντες κατανοώντας καλύτερα το τι είχε προηγηθεί ξέσπασαν σε χειροκρότημα. ... Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ Dogma.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός ο ένας ύποπτος για την επίθεση στη Βοστόνη

Απο την Τσετσενία οι βομβιστές της Βοστόνης

Αναλύοντας την επίθεση στη Βοστόνη


Οι βομβιστές της Βοστόνης ήταν "καλοί μουσουλμάνοι"
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ