Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Αβραμόπουλος παίρνει θέση για το "Μπαλτάκος - Γκέητ" και ο ναύαρχος Χρηστίδης αποκαλύπτει

03.04.2014 | 17:01
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, πήρε θέση για την υπόθεση του βίντεο με πρωταγωνιστή τον Τάκη Μπαλτάκο . Ο κ.Αβραμόπουλος στηρίζει Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον “εγγυητή της συνταγματική τάξης και της πολιτικής σταθερότητας”.

Τα όσα έχει πει πριν από λίγο βέβαια ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης στην συνέντευξή του στο Onalert θέτουν μεγάλα ερωτήματα καθώς ο ναύαρχος επιβεβαίωσε απόλυτα την χρήση στρατιωτικών δυνάμεων -επί υπουργίας Παναγιωτόπουλου- σε μέτρα τάξης.Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη και τι αναφέρει στο χρονικό σημείο 55.55 ο ναύαρχος.

Η δήλωση του ΥΕΘΑ:


«Ως μεγάλη δημοκρατική και ευρωπαϊκή Παράταξη, η Νέα Δημοκρατία είναι διαχρονικά και σταθερά απέναντι στα άκρα, στις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και στις ολοκληρωτικές ιδεολογίες.
 
Είναι η Παράταξη που εμπέδωσε τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό στην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση και τοποθέτησε τη χώρα μας στην καρδιά της ενωμένης Ευρώπης και των ευρωπαϊκών θεσμών.
 
Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός παραμένουν οι εγγυητές της συνταγματικής τάξης, της πολιτικής σταθερότητας, της πορείας της χώρας μας στο δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης και της προάσπισης των δημοκρατικών μας θεσμών. 
 
Τις κατακτήσεις αυτές οφείλουμε να διασφαλίσουμε ενωμένοι».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ