Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ο βετεράνος χωρίς άκρα που γράφει ιστορία σε αγώνες ταχύτητας - ΒΙΝΤΕΟ

29.11.2017 | 10:00
O στρατιώτης David Birrell έχασε και τα δύο του πόδια κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής αποστολής του στο Αφγανιστάν το 2010, ωστόσο αυτό το τραγικό γεγονός δεν τον εμπόδισε από ότι φαίνεται να συνεχίσει να αυτό που αγαπάει: Να τρέχει σε αγώνες ταχύτητας και να ξεχωρίσει για αυτό που κάνει. Γιατί ο άνδρας αυτός τρέχει με κανονικό αυτοκίνητο,  σε πολύ απαιτητικές πίστες με υψηλές ταχύτητες χωρίς καμία μετατροπή...

Ο πρώην στρατιώτης της λεγόμενης " Black Wacth" λίγα χρόνια μετά το ατύχημα του ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες δρόμου έχοντας όπλο του τη δύναμη της θέλησης.
Γυμνάζεται σκληρά και είναι σε τόσο άριστη φυσική κατάσταση που πολλοί άνθρωποι που είναι αρτιμελής θα ζήλευαν. “Θέλω μόνο να προχωράω και να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω”,  αναφέρει μεταξύ άλλων στο παρακάτω βίντεο που μπορείτε να παρακαλουθήστε.

Στις αρχές Οκτωβρίου Ο σκωτσέζος David Birrell έγινε ο πρώτος άνδρας χωρίς άκρα που έτρεξε στον αγώνα του Κλαμπ Εντουρανς και συγκεκριμένα στην βελγική πίστα που διεξάγεται ο αγώνας της φόρμουλα 1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η πίστα θεωρείται από τις πιο απαιτητικές, έχει λίγες στροφές και μεγάλες ευθείες με πολλά χιλιόμετρα.

Οδηγεί με τα προσθετικά του μέρη κανονικά όπως οι υπόλοιποι. Δε ήθελε να έχει ειδικό αμάξι στον αγώνα.

“Το να τρέχω στους αγώνες αυτούς με κάνει να αισθάνομαι το ίδιο με όσους έχουν πόδια - αυτό μου δίνει κίνητρα, γιατί είμαι πολύ ανταγωνιστικός.” 
O νέος του στόχος του είναι να πάει και στον αγώνα  "Λε μάν 24" στη Γαλλία. Πρόκειται για έναν αγώνα που κρατάει 24 ώρες και πρέπει να έχεις πάρα πολύ μεγάλη αντοχή γιατί εκεί δεν θα κρατήσει 120 λεπτά αλλά πραγματικά πολλές ώρες. 

Θαυμάστε τον μοναδικό David Birrell στο παρακάτω βίντεο:  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ