Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δένδιας θέλει "πολιτικές κινήσεις και διακομματικές ζυμώσεις" για τον Πρόεδρο

17.12.2014 | 22:31
Για πολιτικές κινήσεις και διακομματικές ζυμώσεις μίλησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας,αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν είναι ο μόνος που με τις δηλώσεις του δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Μένει να διαπιστωθεί αν και το Μέγαρο Μαξίμου θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο .

Ο Νίκος Δένδιας είπε :

 
«Η έκβαση της ψηφοφορίας καταδεικνύει ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα ενέχει δυναμική. Υπάρχει ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού κοινοβουλίου, το οποίο χαρακτηρίζεται ως πολιτικά μετριοπαθές και ώριμο και επιθυμεί να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα Δήμα. Η εικόνα αυτή αναγνωρίζεται απόλυτα.
 
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι φωνές οι οποίες επιζητούν σταθερότητα και επικράτηση του πνεύματος του Συντάγματος, γίνονται ολοένα και εντονότερες.
 
Θεωρώ ότι αυτό θα διαφανεί στις επόμενες ψηφοφορίες. Εύχομαι οι συγκεκριμένες φωνές να μπορέσουν να ενσωματωθούν με τις δικές μας φωνές, οι οποίες επιζητούν την κυριαρχία της Δημοκρατίας στο ελληνικό κοινοβούλιο.
 
Υπάρχει περιθώριο για πολιτικές κινήσεις και διακομματικές ζυμώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την υπάρχουσα Βουλή. Ο στόχος αυτός, ωστόσο, απαιτεί πολιτική ομόνοια και σύμπνοια ως προς το εθνικό συμφέρον, δυο στοιχεία αναγκαία για την αναβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας στην Ελλάδα».


Διαβάστε ακόμη:

160 ναι στον Δήμα 135 παρών και πάμε για άλλες δυο ψηφοφορίες και πολλά σενάρια 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ