Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο δήμαρχος ναύαρχος Χατζιδάκης έβαλε τον Τούρκο πρέσβη να καθαρίσει!

21.10.2014 | 00:21
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Μπορεί ένας ναύαρχος να ...καθαρίζει μια παραλία της Αττικής παρέα με τον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα Κερίμ Ουράς- γνωστό μάλιστα για τις σκληρές του θέσεις;

Η απάντηση είναι ναι, αν πρόκειται για τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου  αντιναύαρχο ε.α. Διονύση Χατζηδάκη και πρώην Διευθυντή του Γραφείου του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αν το αντικείμενο του καθαρισμού ήταν η παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Το θέμα αναδεικνύει η τουρκική εφημερίδα Sabah σε ρεπορταζ με τίτλο «Καθάρισε την παραλία η Πρεσβεία στην Αθήνα»: Γράφει λοιπόν ότι μέλη της τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα με τις οικογένειές τους, καθάρισαν την παραλία του Παλαιού Φαλήρου. 
Στη δραστηριότητα που αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, συμμετείχαν - γράφει η εφημερίδα- ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα, κ. Κερίμ Ουράς και ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης.
Έχουν και οι παραπολιτικής σημασίας ειδήσεις την σημασία τους ιδίως αν συμβαίνουν σε μια περίοδο που υπάρχουν άλλα γεγονότα που σκιάζουν τις πολιτικο-διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών ...Ίσως γιατί έτσι αναδεικνύονται περισσότερο οι τρέχουσες τουρκικές προκλήσεις...

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ