Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ στην IV Ταξιαρχία Υποστήριξης και στη Μεραρχία Υποστήριξης - ΦΩΤΟ

06.10.2017 | 09:47
 Ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, πραγματοποίησε επισκέψεις - επιθεωρήσεις σε Μονάδες, ως ακολούθως:

- Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στην IV Ταξιαρχία Υποστήριξης (IV ΤΑΞΥΠ).

- Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στην Μεραρχία Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ).

Το έμβημα της IV Ταξιαρχίας Υποστήριξης (IV ΤΑΞΥΠ)Στο Έμβλημα της Ταξιαρχίας απεικονίζεται ο τροχός, σύμβολο της ταχύτητας και κύριου μέσου μετακίνησης και εφοδιασμού των χερσαίων δυνάμεων. Επίσης, απεικονίζεται ένα κλειδί και ένα φίδι, που συμβολίζουν τις επισκευές και την υγειονομική υποστήριξη, στοιχεία απαραίτητα για την παροχή υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας.

Το Ρητό «ΒΟΥΛΕΥΟΥ ΧΡΟΝΩ» (Ευριπίδης), αποδίδεται στην νέα ελληνική: «να σκέπτεσαι έγκαιρα, να προβλέπεις και προλαμβάνεις».

Στόχος της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ)

H Υποστήριξη Διοικητικής Μέριμνας είναι η βασική προϋπόθεση της ζωής ενός Στρατεύματος και βασικός παράγοντας για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Κανένας Στρατός δεν μπορεί να υπάρχει και κανένα σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί, χωρίς την ύπαρξη άρτιας Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας.

Το προσωπικό της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) έχει ενστερνιστεί τα παραπάνω και εργάζεται με πάθος και αισιοδοξία για την εκτέλεση της αποστολής του.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό γνωρίζει άριστα την αποστολή του, έχει εξαίρετο ηθικό και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ