Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο εγωπαθής Ερντογάν επιμένει για τον Κολόμβο κι επιτίθεται στην Δύση

27.11.2014 | 22:33
Ο Ερντογάν τα βάζει με την Δύση και επιμένει ότι οι μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερική κι όχι ο Κολόμβος. Ο εγωπαθής Ερντογάν μιλώντας σε οικονομικό ισλαμικό φόρουμ κατηγόρησε εμάς τους δυτικούς ότι έχουμε θέμα με το …εγώ μας!


«Μόλις δύο εβδομάδες πριν είπα ότι οι μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερική και όχι ο Χριστόφορος Κολόμβος. Έκτοτε, γίνομαι στόχος σφοδρής κριτικής εκ μέρους των δυτικών μέσων. Απλώς και μόνο διότι επανέλαβα ένα γεγονός που βασίζεται στην επιστημονική έρευνα, επικρίθηκα από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και τους ξένους που ζουν ανάμεσά μας και διακατέχονται από ένα πρόβλημα του εγώ» είπε ο Ερντογάν .

«Ενοχλήθηκαν διότι τους υπενθυμίσαμε ιστορικά γεγονότα. Αρνούνται την αμφισβήτηση οποιουδήποτε πράγματος… πιστέψτε με, δεν μάς αγαπούν… υποστηρίζουν το σύστημα που έχουν οικοδομήσει πάνω σε αδικίες» πρόσθεσε, για να υπογραμμίσει ότι οι ξένοι ενδιαφέρονται μόνο να ακολουθούν το χρήμα.
«Οι ξένοι αγαπούν το πετρέλαιο, το χρυσό, τα διαμάντια και τη φθηνή εργατική δύναμη που προσφέρει ο ισλαμικός κόσμος. Τους αρέσουν οι συγκρούσεις, οι μάχες και οι φιλονικίες της Μέσης Ανατολής» είπε ο Τούρκος πρόεδρος υποστηρίζοντας ότι η Δύση θέλει να δει εκείνη την περιοχή του πλανήτη να πεθαίνει και «τα παιδιά μας να πεθαίνουν».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ