Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ερντογάν, το twitter και το ροζ βίντεο

24.03.2014 | 12:48
Ο "πόλεμος" που έχεΙ κηρύξει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στο twitter και το Youtube ίσως δεν είναι και τόσο "αθώος".
Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στο διαδίκτυο με ηχητικά ντοκουμέντα, η αντίδραση του Τούρκου πρωθυπουργού ήταν άμεση.

Σε ένα από τα πιο ηχηρά σκάνδαλα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες είναι ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Ερντογάν ζητάει από το γιο του Μπιλάλ να "ξεφορτωθεί" χρηματικά ποσά της τάξης του 1 δισ. ευρώ από το σπίτι του, ενώ σε άλλο σημείο η φωνή που υποτίθεται ότι ανήκει στον γιο του, κάνει λόγο για 30 εκατ. ευρώ που πρέπει να «φύγουν». Να σημειωθεί όμως ότι κανείς δε μπορεί να επιβεβαιώσει με απόλυτη σιγουριά ότι η φωνή που ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα ανήκει στον Τούρκο πρωθυπουργό.

Ο Ερντογάν, σε άλλο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να ζητά από επιχειρηματία να στείλει χρήματα (20 με 25 χιλιάδες δολάρια) στην κόρη του Σουμεγιέ που βρίσκεται στις ΗΠΑ,

Ο Ταγίπ Ερντογάν ρίχνει "μαύρο" στο twitter και ζητά να "σιγήσει" το Toutube στην Τουρκία "για να προστατεύσει τον τουρκικό λαό από την εξωτερική επιρροή", όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αλλά η ατμόσφαιρα γιοα τπον ίδιο και την κυβέρνησή του είναι ήδη βαριά...Σε όλο αυτό το σκηνικό ήρθε να προστεθεί και η αποκάλυψη ότι ενδέχεται να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Ερντογάν με Τουρκάλα καλλονή!

Η Ντεφνέ Σαμιέλι, πρώην Μις Τουρκία, έχει βρεθεί στο παρελθόν στο πλευρό του Ερντογάν σε μία εκδήλωση, ενώ οι φήμες πως στα μαγνητοσκοπημένα πλάνα, το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, οργιάζουν...

Το video με τις ερωτικές περιπτύξεις του πρωθυπουργού με την πρώην Μις Τουρκία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Τις οποίες αν χάσει, ο Ερντογάν έχει υποσχεθεί πως θα παραιτηθεί.

Αυτός έιναι ενδεχομένως και ένας σοβαρός λόγος να κηρύξει "πόλεμο" o Ερντογάν στο twitter και το Youtube...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν μας καλεί να καταρρίπτουμε τα μαχητικά του στο Αιγαίο!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ