Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ερντογάν "κλαίει" για τη Γάζα αλλά δίνει καύσιμα στα ισραηλινά μαχητικά

20.07.2014 | 00:13
Χτύπημα στην αξιοπιστία του Τούρκου Πρωθυπουργού και υποψήφιου για την Προεδρία κ. Ερντογάν αποτελεί η καταγγελία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκία ότι η κυβέρνηση πουλάει καύσιμα για τα Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, την ώρα που κατηγορεί το Τελ Αβιβ για βομβαρδισμούς στην Γάζα!

 «Πουλάς ή όχι μέσω Τουρκίας καύσιμα αεριωθουμένων στο Ισραήλ; Το Ισραήλ χτυπάει με τα αεριωθούμενά του και με καύσιμα που πήρε μέσω Τουρκίας τη Γάζα ή όχι; Άντε να δούμε πες μας, μάγκα», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του CHP και εκπρόσωπος του κόμματος, κ. Χαλούτς Κοτς, καταφερόμενος εναντίον του κ. Ερντογάν,  όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του CNNTurk.

Και αύξηση εμπορικών συναλλαγών

Η αναφορά αυτή, που δεν ήταν άλλο τίποτα παρά μια κατηγορία εναντίον του κ. Ερντογάν για  υποκρισία έρχεται ταυτόχρονα με αποκάλυψη του Προέδρου της Τουρκικού Ιδρύματος  IHH (<<Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες των Ανθρώπων>>), κ. Μπουλέντ Γιλντιρίμ,  ότι αυξήθηκε το τουρκο-ισραλινό εμπόριο μετά το ''Μαβί Μαρμαρά''!

Ο κ. Γιλντιρίμ είπε συγκεκριμένα χθες  ότι το εμπόριο με το Ισραήλ αυξήθηκε μετά την περίπτωση του  χτυπήματος (12 νεκροί ακτιβιστές ) από Ισραηλινούς κομάντο του τουρκικού πλοίου  ''Μαβί Μαρμαρά''  που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Γαζα.Κάλεσε επίσης την Τουρκία να μην αγοράζει και να μη δέχεται τα ισραηλινά προϊόντα και επίσης τις τουρκικές εταιρείες να μη δέχονται συνεργασία με τις ισραηλινές. Επίσης είπε ότι δε θέλουν ισραηλινούς τουρίστες στην Τουρκία

 «Εγκρίνονται οι κλεψιές>>

Ο ο Αντιπρόεδρος του CHP και εκπρόσωπος του κόμματος κ. Κοτς αναφέρθηκε και στο θέμα της επιστροφής των πορισμάτων, αναφορικά με τους τέσσερις πρώην υπουργούς που παραιτήθηκαν, στην Εισαγγελία και είπε «Εγκρίνονται οι κλεψιές. Εγκρίνεται η δωροδοκία. Εγκρίνεται το ψέμα και οι κατηγορίες που επιρρίπτονται σε άλλους. Τι έχει να πει ο Ερντογάν για όλα αυτά;»

Ο Κοτς είπε ότι ενώ ο Τουρκος Πρωθυπουργός λέει παραμύθια στο λαό, ο δικός τους υποψήφιος , ο κ Ιχσάνογλου καθημερινά δίνει μαθήματα στο λαό ,ενώ χαρακτήρισε το έγγραφο οράματος του Ερντογάν «ανοησίες οράματος». 

Διαβάστε ακόμη:

Ντενκτάς: "Να παραδειγματιστούν οι Τουρκοκύπριοι από τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα"!!!Tο ΒΙΝΤΕΟ της εισβολής των Ισραηλινών στη Γάζα
Σφοδρές μάχες στη Γάζα

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ