Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ο Ερντογάν «ξηλώνει» τα ονόματα όσων οργανισμών δεν υποστηρίζουν την επιδρομή στην Συρία

06.02.2018 | 17:44
Τα... δημοκρατικά του αντανακλαστικά επιδεικνύει για άλλη μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που "ξηλώνει" τα ονόματα οργανισμών και συλλόγων στην Τουρκία που αντιτάχθηκαν στην επέμβαση στην Συρία.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν ζήτησε σήμερα να αφαιρεθεί η λέξη «Τουρκία» από τον τίτλο ορισμένων ενώσεων και οργανισμών, όπως του Ιατρικού Συλλόγου της Τουρκίας στους οποίους καταλογίζει ότι αποδοκίμασαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας στη Συρία.

«Πρέπει σύντομα να αφαιρέσουμε αυτό τον όρο» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
«Δεν πρόκειται μονάχα τον Ιατρικό Σύλλογο, αλλά επίσης και για τον Δικηγορικό Σύλλογο της Τουρκίας» συμπλήρωσε ο Ερντογάν.

«Διότι δεν έχουν υιοθετήσει υποστηριτική στάση προς τον αγώνα που εμείς δίνουμε αυτή τη στιγμή για την προάσπιση της πατρίδας μας, το αντίθετο» υπογράμμισε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

«Το υπουργικό συμβούλιο θα λάβει τα αναγκαία μέτρα» πρόσθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απαντούσε σε ερωτήματα δημοσιογράφων. 

Περισσότερα στο newsit.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ