Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ερντογάν λέει ότι "η Τουρκία δεν έχει βλέψεις για εδάφη κανενός"

23.09.2013 | 00:07
Επιμέλεια : Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Σε μια περίοδο που οι υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από  Ελληνικές νησίδες έχουν αυξηθεί και συνεχίζονται οι παραβάσεις και παραβιάσεις στον αέρα και στην θάλασσα στο Αιγαίο, ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Ερντογάν βρήκε να πει - απευθυνόμενους στους Σύριους, με αφορμή το θέμα του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε στα σύνορα,ότι η χώρα του δεν έχει ...βλέψεις σε εδάφη κανενός!
 
Μιλώντας λοιπόν στους εκπροσώπους των ΜΚΟ στη Μαλάτια ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε στο θέμα του συριακού ελικοπτέρου και είπε τα εξής- ...με την ...μύτη του να μεγαλώνει ...συνεχώς α λα Πινόκιο:

 «Κανένας να μην κάνει άσχημες παρομοιώσεις. Εμείς δεν έχουμε βλέψεις στα εδάφη κανενός. Κανένας να μην ανησυχεί. Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο και ο αρχηγός του (αντιπολιτευομένου) κόμματος CHP είπε ότι ο ‘'Πρωθυπουργός πήρε φόρα’'. Ένας άνθρωπος μιλάει ποτέ κατά αυτόν τον τρόπο; Θα περάσουν τα σύνορά μας κατά 2 χλμ, θα συνεχίζουν την παραβίαση, παρά τις προειδοποιήσεις και τα τουρκικά Φάντομ θα παρακολουθούν απλά σαν τουρίστες. Εκείνος (ο Άσαντ) σκότωσε 110.000 ανθρώπους. Εκείνοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μας''. 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ