Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ερντογάν βγάζει selfie!

21.04.2014 | 09:26
Μπορεί να έκοψε Twitter, Facebook κλπ ο Τούρκος Πρωθυπουργός ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός Τουρκίας, ωστόσο ο ομόλογός του της Μαλαισίας κ. Νατζίμπ Ραζάκ του την ...έφερε δια της ...πλαγίας.

Έτσι όταν τις προάλλες επισκέφθηκε την Τουρκία του ζήτησε να βγάλουν ...selfie φωτογραφία.Μάλιστα του επιφύλαξε μια έκπληξη κατά την επιστροφή του στην πρόσφατη Μαλαισία:Ανέβασε στο ...Twitter την φωτογραφία τους και από κάτω έγραψε:

«Η selfie φωτογραφία μου με τον πρωθυπουργό Erdoğan».

Η φωτογραφία των πρωθυπουργών της Μαλαισίας και της Τουρκίας, αναδημοσιεύθηκε 10.550 φορές και προστέθηκε 7.502 φορές στα αγαπημένα.

Τώρα αν πράγματι ήταν μια ''μπηχτή'' ( με αρκετό χιουμορ) του Μαλαισιανού ή κόλπο των επικοινωνιολόγων του Ερντογάν για να φαίνεται ...μοντέρνος και μέσα στο νέο ...ρεύμα, κανείς δεν το ξέρει...

Να σημειώσουμε εδώ ότι κ. Ραζάκ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τουρκία για εμπορικές επαφές ανωτάτου επιπέδου και υπέγραψε μαζί με τον Τουρκο πρωθυπουργό την Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου η οποία θα ανεβάσει τον όγκο των διμερών εμπορικών συναλλαγών των δυο χωρών από τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στα 5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2018.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ