Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Εύζωνας που δάκρυσε στην Αυστραλία αποκαλύπτει την ιστορία του - ΒΙΝΤΕΟ

13.05.2017 | 16:21
Ο Εύζωνας που δάκρυσε στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη" που θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στις 11:30 στην ΕΡΤ 1. Η ιστορία του Εύζωνα Κωνσταντίνου Λούσια,  που δάκρυσε από τις εκδηλώσεις αγάπης των ομογενών κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης μελών της προεδρικής φρουράς στην Αυστραλία μιλά για το όνειρο που είχε από μικρός να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά, για τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν και για τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά.

Παρουσιάζεται επίσης, η ιστορία του Ελληνοαυστραλού Ιάσωνα Ρόμπερτσον ο οποίος ζει στην Αυστραλία και μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του ήλθε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά. Στην εκπομπή μιλούν οι δυο Εύζωνες ενώ υπάρχει και βίντεο από τη στιγμή της συγκίνησης του Εύζωνα στο ναό του Αγίου Γεωργίου στην Αδελαίδα.

Ακόμα στην εκπομπή θα προβληθεί ρεπορτάζ από την τελευταία πτήση των αεροσκαφών RF-4E Phantom II στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας. Τα θρυλικά αεροσκάφη αποσύρθηκαν.

Τέλος,παρουσιάζονται εντυπωσιακά πλάνα από άσκηση αντιμετώπισης Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Το τρέιλερ της εκπομπής είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ