Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ίλαρχος του Έβρου σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο αγώνα Bodybuilding - ΦΩΤΟ

12.08.2017 | 20:19
Ο Ίλαρχος του Έβρου συμμετέχει σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο αγώνα Bodybuilding.

Πρόκειται για το Γιώργο Μαργαρίτη, αθλητή από την Πύλη Τρικάλων, μόνιμο στρατιωτικό (Λοχαγός στο βαθμό), που υπηρετεί στον Προβατώνα, Αλεξανδρούπολης του Ν. Έβρου. Έχει διακριθεί αρκετές φορές και έχει λάβει τίτλους σε αγώνες Bodybuilding.

Ο εν ενεργεία Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων έχει πολλές επιτυχίες στο ιστορικό του ενώ μια από τις μεγαλύτερες ήταν η διάκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σύμφωνα με το e- ebros.gr

Αυτή τη φορά ο Ίλαρχος του Έβρου θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό αγώνα "Arnold Classic Europe" που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 22 τις έως τις και τις 25 Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη.Επίσης, στις 19 Νοεμβρίου θα αγωνισθεί και στο δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα "DIAMOND CUP" που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δήλωσε πως προετοιμάζεται από πέρυσι μετά το Παγκόσμιο που έλαβε χώρα στην Αθήνα το Νοέμβριο 2016 και κατέκτησε την 3η θέση.
"Ανυπομονώ να πατήσω επάνω στη σκηνή, να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Άσχετα με το αποτέλεσμα, η συμμετοχή και μόνο σε τέτοιους τόσο μεγάλους αγώνες, είναι διαφήμιση για τη χώρα μας. Αναδεικνύει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Πόσο μάλλον όταν εγώ είμαι Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Τότε η σημασία είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη", τόνισε μεταξύ άλλων ο ίδιος σύμφωνα με το e-ebros.gr.

Tέλος, σχετικά με το αν είναι εύκολο να συνδυάσει τη δουλειά του με το αγαπημένο του άθλημα είπε: "Όσο δύσκολο και αν είναι να συνδυάζω το λειτούργημα της υπηρέτησης της Πατρίδας με τον Πρωταθλητισμό, το κάνω γιατί το αγαπάω πάρα πολύ. Οι αγώνες αυτοί είναι ανεξάρτητοι από το στρατό, έχω βέβαια σχετική άδεια συμμετοχής και όταν θα κρίνω απαραίτητο θα ζητήσω από τους προϊσταμένους μου τη στήριξή τους σε αυτό που κάνω. Και πάντα βρίσκω ανταπόκριση και τους ευχαριστώ γι' αυτό.

Πηγή: e-ebros.gr 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ