Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ήσυχος στον Παυλόπουλο για μετανάστες και γερμανικές οφειλές

21.04.2015 | 16:14
Το μεταναστευτικό, στον απόηχο των ναυτικών τραγωδιών των τελευταίων ημερών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, δήλωσε υποδεχόμενος τον κ. Ήσυχο, «τα ελληνικά σύνορα είναι ευρωπαϊκά σύνορα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα όλοι οι λαοί της Ευρώπης, με όρους ανθρωπισμού και ασφάλειας».

Όπως τόνισε ο κ. Παυλόπουλος «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τα γεγονότα που έχουν συμβεί, προσφέρουν στην ίδια την Ευρώπη πολλά» και πρόσθεσε ότι «το ζήτημα είναι ανθρωπιστικό, πρωτίστως, αλλά και θέμα ασφάλειας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Ο κ. Ήσυχος, αφού συμφώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα, δήλωσε ότι επιθυμεί να ενημερώσει τον κ. Παυλόπουλο για τα αποτελέσματα του πρόσφατου ταξιδιού του στο εξωτερικό, αλλά και για μία μεγάλη εκστρατεία που, όπως σημείωσε «θα αρχίσουμε για τις γερμανικές οφειλές, γνωρίζοντας την τεράστια συμβολή σας ως νομικός με τους διανοούμενους γι'αυτή την υπόθεση του ελληνικού λαού».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ