Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καμμένος μιλά για πραξικόπημα και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την κυβέρνηση

13.07.2015 | 20:28

Στην κόψη του ξυραφιού ο Καμμένος. Ο ΥΕΘΑ μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα κρατά ακόμη κλειστά χαρτιά για τις προθέσεις του σχετικά με την παραμονή ή την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.


Ο κ. Καμμένος αφού κατηγόρησε τους δανειστές για πραξικόπημα, ξεκαθάρισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να συμφωνήσουν με μία τέτοια συμφωνία που φέρνει νέα δεδομένα, μιλά για 50 δισεκατομμύρια εγγυήσεις της ελληνικής περιουσίας, μιλά για διατάξεις αλλαγών νόμων και αναφέρεται σε πλήρη κατάρρευση ακόμα και συνταγματικών αξιών.

Το γεγονός πως ο κ. Καμμένος δήλωσε πως δεν θα δεχθεί αυτή τη συμφωνία προκάλεσε εύλογες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για το εάν θα παραμείνει ή όχι στην κυβέρνηση και εκεί ξεκίνησε το μυστήριο με τον Πάνο Καμμένο να μην απαντάει ευθέως αλλά με γρίφους.

Το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει ο κ. Καμμένος ενδεικτικό των πολιτικών διαβουλεύσεων που συμβαίνουν αυτή την ώρα, πως δεν θα παραμείνει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με εκείνους που ενώ ο πρωθυπουργός διαπραγματευτόταν σκληρά, εκείνοι τα έδιναν όλα.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κατονόμασε συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη κατηγορώντας τους πως ήταν αυτοί που έλεγαν στον κ. Τσίπρα να τα δώσει όλα, προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ