Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μιχελάκης κάνει πρόβες για ΥΕΘΑ; Ποιοι λένε ναι και ποιοι όχι

06.09.2014 | 00:01
Το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη “παίζει” επιμένουν πολλοί για τη θέση του ΥΕΘΑ. Αυτοί υποστηρίζουν ότι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κάνει “γκελ” στους στρατιωτικούς αν και δεν προσδιορίζουν τα στοιχεία τα οποία τους οδηγούν σ΄ αυτή τη διαπίστωση.

Διαψεύδουν μάλιστα όσους λένε ότι ο Σαμαράς εκνευρίστηκε με το σχετικό δημοσίευμα και άρχισε να σκέφτεται πάλι την “λύση” Φράγκου, αν και μέχρι πρόσφατα έλεγε ότι “οι επιλογές με τους απόστρατους δοκιμάστηκαν και απέτυχαν”.

Ο Μιχελάκης πάντως κάνει …πρόβες για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κατέθεσε μαζί μάλιστα με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα δύο τροπολογίες “που ενισχύουν την εθνική μας αμυντική βιομηχανία «ΕΑΣ».
Η πρώτη τροπολογία αναφέρεται στην επέκταση της χρονικής ισχύος και του αντικειμένου των συμβάσεων μεταξύ της ΕΑΣ και του Ελληνικού Δημοσίου για την καταστροφή πυρομαχικών και η δεύτερη στην ενεργοποίηση συμβάσεων της ΕΑΣ για τον εφοδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, εφόσον το αρμόδιο Γενικό Επιτελείο βεβαιώνει τη σχετική επιχειρησιακή αναγκαιότητα.

Διαβάστε ακόμη:


Ποιο είναι το όνομα ΕΚΠΛΗΞΗ για διάδοχος του Αβραμόπουλου - Ποιοι "κάηκαν" και γιατί!Αποπομπή Δασταυρίδη ζητά ο ΜιχελάκηςΣφοδρότατη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα ΣΑ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ