Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΕΘΑ

Ο Ναύαρχος Αποστολάκης ενεργοποίησε τη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης - ΦΩΤΟ

12.04.2016 | 16:23
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
info@onalert.gr

Ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου τομέα, διέταξε χθες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή του Κιλκίς.


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης  ακολουθώντας την επικοινωνιακή πολιτική του προκατόχου του Στρατηγού Κωσταράκου,  δημοσιοποίησε την άσκηση, προκειμένου να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς, όπου βρίσκεται και η Ειδομένη. Η άσκηση έγινε στην περιοχή, με τη συμμετοχή προσωπικού της 71 Ταξιαρχίας. 

Σύμφωνα με ενημέρωση  την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου τομέα, στο πλαίσιο εκπαίδευσης των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων, με συμμετοχή προσωπικού της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (71 Α/Μ ΤΑΞ) και προσωπικού και μεταφορικών Ε/Π της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ).

Το γεγονός αποτελεί πανηγυρική δικαίωση του Onalert, το οποίο είχε επιισημάνει το επικοινωνιακό έλλειμμα και είχε γράψει το περασμένο Σάββατο άρθρο με τον τίτλο "Ο Στρατηγός Κωσταράκος ενεργοποίησε τη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης". Φυσικά ο τίτλος ήταν σε εισαγωγικά, καθώς ο Στρατηγός Κωσταράκος βρίσκεται στην ηγεσία της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ