Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο "ΠΑΟΚτζής" Φράγκος μιλά για τον "άμυαλο" Κάτσε

06.09.2013 | 00:31

Θα έχετε διαβάσει για τον Αλβανό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε που εμφανίστηκε   με φανέλα του UCK. Στο θεμα παρενέβη ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ , πρώην υπηρεσιακός υπουργός Αμυνας  - και γνωστός ΠΑΟΚτζής - στρατηγος ε.α. Φραγκούλης Φράγκος  με ραδιοφωνικές του δηλώσεις μιλώντας για διάψευση, απολογία, πολλές εξηγήσεις, επίπληξη και …αποκλεισμό.

Δείτε τι είπε ο στρατηγός ε.α. στον ραδιοσταθμό Αθλητικό Μετρόπολις:"Ήταν ένα μεγάλο ατόπημα του Κάτσε. Ήταν μια ανόητη πράξη ενός νεαρού, ο οποίος πρέπει από εδώ και πέρα να διαψεύσει αυτό που έκανε, όχι ζητώντας συγγνώμη, αλλά με την από εδώ και πέρα συμπεριφορά του. Πρέπει να κληθεί σε απολογία και να δώσει πολλές εξηγήσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλών ειδών τιμωρίες, από την απλή επίπληξη έως ακόμη και τον αποκλεισμό από την ομάδα".

Για να δούμε θα ακούσουν τον στρατηγό οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ; Διότι  το ποδόσφαιρο - και ο αθλητισμός γενικά - δεν είναι μόνο ψυχαγωγία, αλλά και διαδικασία διαπαιδαγώγησης. Είτε αφέλεια είτε συνειδητή η  πράξη του Κάτσε πρέπει να στιγματιστεί! 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ