Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πολυβολητής της φρεγάτας ΥΔΡΑ ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλος

05.10.2014 | 00:10
Ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλος πήρε όχι τ΄ όπλο του αλλά το πολυβόλο της φρεγάτας ΥΔΡΑ και έριξε με την ψυχή του! Είναι κι αυτό μια εκτόνωση μ΄ όσα έχει να αντιμετωπίσει από την θέση του ΥΦΕΘΑ. Και είναι πολλά.

Προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι εκείνος πρέπει να “σπρώχνει” αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να “καίγονται” για να προχωρήσουν θέματα και να δοθούν λύσεις σε μεγάλα και χρόνια προβλήματα.

Λένε οι πληροφορίες μας ότι σε μία περίπτωση -τουλάχιστον- ο ΥΦΕΘΑ κάλεσε στο γραφείο του Αρχηγό ο οποίος είχε καθυστερήσει να του παραδώσει φάκελο για κρίσιμο θέμα . Ο φάκελος έφθασε λίγες ώρες πριν ο Αβραμόπουλος περάσει από τη Βουλή μια σειρά προγραμμάτων . Ο Λαμπρόπουλος φώναξε τον Αρχηγό για να του πει -σε ελεύθερη “μετάφραση- ότι “δεν πρόλαβα να διαβάσω όπως θα ΄πρεπε αυτό που θα έπρεπε να είχες φέρει εδώ και εβδομάδες,αλλά το υπογράφω εδώ μπροστά σουν και στείλτο στη Βουλή”.

Διαβάστε ακόμη:


"Βασανίζεται" να βρει ΥΕΘΑ ο Σαμαράς! Οι εισηγήσεις, οι υποψήφιοι και η "προφανής λύση"


"Κόκκινο" του ΥΠΕΘΑ στο ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση στρατοπέδων! "Θα μας ρωτάτε" λέει ο ΥΦΕΘΑΝέος Υπουργός Άμυνας ποιος θα είναι και πως θα επιλεγεί;

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ