Ο ΡΙΤΣΟΣ στη θάλασσα! Οι πρώτες φωτογραφίες του

Η πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ άρχισε τις δοκιμές στη θάλασσα.

Ο ΡΙΤΣΟΣ στη θάλασσα! Οι πρώτες φωτογραφίες του

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ άρχισε τις δοκιμές στη θάλασσα. Και οι εργαζόμενοι της Ελευσίνας είναι υπερήφανοι. Και καλώς είναι. Η ανακοίνωσή τους τα λέει όλα. Όπως και οι πρώτες φωτογραφίες του ΡΙΤΣΟΥ στη θάλασσα.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων:

“Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνος και οι 600 Εργαζόμενοι ήμαστε Περήφανοι γιατί μπορέσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και μετά από μεγάλα βιοποριστικά προβλήματα που μας έχει δημιουργήσει η πολύμηνη καθυστέρηση της μισθοδοσίας μας να τελειώσουμε την 5η Τ.Π.Κ – ΡΙΤΣΟΣ του πολεμικού Ναυτικού και να την βλέπουμε σήμερα να βγαίνει στο Αιγαίο για τα τελικά δοκιμαστικά του Πλοίου .

Νιώθουμε την Ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και το Πολεμικό Ναυτικό μας .

Εμείς οι Εργαζόμενοι μπορούμε να υποσχεθούμε ότι είμαστε σε θέση με την μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχουμε , να κατασκευάζουμε τα καλύτερα ποιοτικά και αξιόπιστα πλοία για το Πολεμικό μας Ναυτικό “.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολεμικό Ναυτικό - αποζημιώσεις
ΓΕΝ

«Ανάσα» για τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού: «Ζεστάθηκαν» από τα επιδόματα – Τι άλλαξε στις αποζημιώσεις των πληρωμάτων

Σταθερή μηνιαία ενίσχυση, αυξημένες απολαβές, ειδικές αποζημιώσεις για επιχειρήσεις και αύξηση άνω του 70% στη συνολική κρατική δαπάνη

Η φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ» τύπου MEKO
ΓΕΝ

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για τον εκσυγχρονισμό φρεγατών MEKO: «Επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη ΥΠΕΘΑ – Πολεμικού Ναυτικού»

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στον λεπτομερή συντονισμό του ναυπηγικού έργου με το πρόγραμμα εργοστασιακών παραδόσεων των ηλεκτρονικών συστημάτων