Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ρωσικός στρατός "κατέλαβε" το κέντρο της Μόσχας - ΒΙΝΤΕΟ

28.04.2018 | 13:02
Χιλιάδες στρατιώτες και δεκάδες άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα, αμυντικά συστήματα, ακόμα και drones πλημμύρισαν το κέντρο της Μόσχας αργά την Πέμπτη το βράδυ. 

Στην εικονική Κόκκινη Πλατεία συγκεντρώθηκαν 12,500 στρατιώτες, τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου T-72B3, συστήματα αεράμυνας Tor-M2DT καθώς και τα νέα υπερσύγχρονα επιθετικά μη επαρδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου "Korsar" και "Katran" για την πραγματοποίηση πρόβας ενόψει της μεγάλης ετήσιας στρατιωτικής παρέλασης για την Ημέρα της Νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαίου. 


Τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου T-72B3 αποτελούν αναβαθμισμένο μοντέλο του σοβιετικής κατασκευής T-72 με επιπρόσθετη θωράκιση και σειρά άλλων τροποποιήσεων.
Τα Tor-M2DT είναι μικρού βεληνεκούς συστήματα αεράμυνας, τα οποία έκαναν το ντεμπούτο τους στην περσινή εορταστική στρατιωτική παρέλαση και από ότι φαίνεται θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και φέτος. Τα συγκεκριμένα αμυντικά συστήματα αναμένεται να ενταχθούν στις ρωσικές δυνάμεις στην Αρκτική εντός του έτους.Πέρα από τα επιθετικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου "Korsar" και "Katran", στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση θα συμμετάσχουν διάφοροι τύποι ελικοπτέρων, στρατηγικά και τακτικά βομβαρδιστικά, καθώς και μεγάλος αριθμός μαχητικών αεροσκαφών συμπεριλαμβανομένων και των υπερσύγχρονων Su-57.
 

#репетицияпарада #парадпобеды #военнаятехника мощное зрелище!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dasfotos (@dasfotos) στις


Πηγή RT.com 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ