Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σαμαράς έβαλε "φωτιά" στην Μεσσηνία παίρνοντας την έδρα του Λαμπρόπουλου

27.01.2015 | 12:54

“Φωτιές” στην Μεσσηνία άναψε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς με την απόφασή του να κρατήσει την έδρα του νομού και ν΄ αφήσει μ΄ αυτό τον τρόπο τον Γιάννη Λαμπρόπουλο εκτός Βουλής. Ο Λαμπρόπουλος πήρε στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής πάνω από 50% των ψήφων της ΝΔ στην Μεσσηνία και γι΄ αυτό η απόφαση Σαμαρά έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις. Μεταξύ όσων αντιδρουν και ο δήμαροχς Καλαμάτας:


«Οφείλω να ενώσω τη φωνή μου μ’ όλους αυτούς που ζητούν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος να συνεχίσει να εκπροσωπεί τη Μεσσηνία ως βουλευτής της στο Κοινοβούλιο.
Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος τιμήθηκε από τους Μεσσήνιους περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λαμβάνοντας πάνω από το 50% των ψήφων της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, ενώ αναδείχθηκε πρώτος κατά τη  σταυροδοσία μεταξύ όλων των υποψηφίων βουλευτών στην Πελοπόννησο. Τιμήθηκε για το ήθος, το έργο, τη συνεχή ενασχόλησή του με τα προβλήματα του Νομού, τη διαχρονική προσφορά του στη Μεσσηνία, αλλά και την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας.

Η Μεσσηνία δεν μπορεί να μείνει χωρίς φιλελεύθερη εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, αφού ο τ. Πρωθυπουργός έχει σοβαρά θεσμικά καθήκοντα ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η συμμετοχή του Γιάννη Λαμπρόπουλου στο Κοινοβούλιο είναι θέμα που συνδέεται με την παρουσία, την προβολή και τα συμφέροντα της Μεσσηνίας σε κεντρικό επίπεδο και γι’ αυτό πρέπει να υποστηριχθεί σθεναρά απ’ όλους, όσοι έχουν ρόλο και λόγο σ’ αυτόν τον τόπο».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ